המחיר כולל מזרנים?
לפעמים כאן טמון העוקץ....
לא כולל דמי משלוח!המחיר כולל מזרנים?
לפעמים כאן טמון העוקץ....
זה תמיד כך.לא כולל דמי משלוח!
לא כולל דמי משלוח!
יש לי מיטה שנראת בדיוק כזו.
קניתי אותה במכירה (חסדי שמואל)
עלה 1800 והוספנו 200 שח למזרונים עבים יותר.
כל האורחים שישנים אליה מציינים את הנוחות שלה.
זה של קחטן?
כמה זמן יש לך אותה?
להורים שלי יש בערך כזו אבל נראה לי מזרונים כאלו הם לא מספיק נוחים למבוגרים
עדיף קצת יותר עבים
למבוגרים פחות נח,המזרנים האלו יותר לנוער.
אפשר להזמין מזרונים עבים יותרלמבוגרים פחות נח,המזרנים האלו יותר לנוער.
גם לי יש מיטה כזו בדיוק, קנינו לפני פסח אצל ''ויזל'' במאה שערים במחיר דומה, ושדרגנו את המזרונים לסנדוויץ , שהוא קשה, וצריך להתרגל אליו, אבל טוב יותר ממזרון ספוג פשוט.
שימי לב שהמבצע הוא על הדגם הזה ספציפית -בלבד (מה שהעלית בפרסומת) אם כי הוא נחמד.
כנראה זה הדגם הקלאסי הפשוט שהכי נמכר, ושיש להם ממנו הרבה במלאי (ככה הסבירו לנו) וברוב החנויות מוכרים את הדגם הזה במבצע. אבל מסבב שעשינו- המחיר הזה באמת זול!
https://shpitzer.vp4.me/prog![]()
רשום שזה כולל מזרונים.
על שפיצר רהיטים שמעתי הרבה כך שאני סומכת על הישרות שלהם.
השאלה האם המיטה נוחה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים