מחיר של מראה, הגיוני?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מראה איכותית בלי מסגרת
בגודל מטר וחצי על חצי מטר,
האם 250 ש"ח זה מחיר הגיוני?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
זה זול מאד!

• הוסף לסימניות
הגיוני מאד.(אם את רוצה לברר אם אכן זה המחיר הטוב ביותר, אני מכירה מישהו בבני ברק שמתעסק בזה והוא יכול לומר לך כמה הוא לוקח ואז תחליטי.)

• הוסף לסימניות
באיקאה המראות מאד זולות
תסתכלי...

• הוסף לסימניות
תודה, אתם מרגיעים אותי
זה היה נשמע לי יקר מאד

• הוסף לסימניות
בלי מסגרת נראה לי יקר
כדאי לך לבדוק כאן
בית הזכוכית
02-5323163
העמלים 23 ירושלים

• הוסף לסימניות
ת'אמת, אני לא כל כך מבינה בזה- האם מרארה עם מסגרת עולה יקר / זול יותר מבלי מסגרת,
אבל קניתי בשבוע שעבר מראה 50/150 ס''מ עם מסגרת מדהימה החנות ממול שוק מחנה יהודה (גלריה לתמונות ומראות) ב 80 ש"ח!
כך שנראה לי כדאי לבדוק עוד.
המוכר / בעל החנות חותך הכל במקום ועל כן המחירים הזולים.

• הוסף לסימניות
גם לי זה נשמע קצת יקר, וודאי שאפשר להשיג בזול יותר באיקאה או במקומות דומים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה