מחית פסיפלורה

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג (בב"ב) מחית פסיפלורה לציפוי על עוגת גבינה?
דחוף להיום
תודה רבה:) תודה רבה:) תודה רבה:) תודה רבה:) תודה רבה:) תודה רבה:) תודה רבה:) תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מדובר על מחית פסיפלורה, אלא על הפסיפולרה עצמה.
חותכים את הפרי ומרוקנים ע"ג עוגת הגבינה. (צריך הרבה יחידות פרי)
אם רוצים שהפרי יהיה 'ג'לי עמיד ולא נוזלי כפי שהוא, כדאי לערבב אותו עם ג'לטין או ג'לי משמש (או אם משיגים ג'לי שקוף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1001608:
לדעתי לא מדובר על מחית פסיפלורה, אלא על הפסיפולרה עצמה.
חותכים את הפרי ומרוקנים ע"ג עוגת הגבינה. (צריך הרבה יחידות פרי)
אם רוצים שהפרי יהיה 'ג'לי עמיד ולא נוזלי כפי שהוא, כדאי לערבב אותו עם ג'לטין או ג'לי משמש (או אם משיגים ג'לי שקוף)

נכון, אבל את הפרי איפה מוצאים עכשיו?

• הוסף לסימניות
מחית פסיפלורה היא מרה וממש לא טעימה וע"כ לא מוכרים אותה לקהל

• הוסף לסימניות
יש להשיג מחית פסיפלורה בחנות "הדובדבן שבקצפת" (בנתניה בקרית צאנז)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה