דרוש מתכון מחכה לחוות דעתכן...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שמחות לראות אותך שוב!
יש מתכונים שלך שמלווים אותי כבר כמה שנים!
בהחלט נשמח לקבל תמונות והדרכה!

• הוסף לסימניות
ממש אשמח לזה............
ובהצלחה רבה בכל מעשה ידייך
עם הרבה סיעתא....

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקבל את המשוב שלכן!
והנה, אני מתחילה להעלות פה חומר

רק בקשה לי אליכן - או יותר נכון - שאלה
איך אני מעלה לכן קישור לסרטון בלי שהוא ייחסם על ידי נטפרי וכו'?

• הוסף לסימניות
תעלי כבר,
מחכה ממש!

• הוסף לסימניות
רק בקשה לי אליכן - או יותר נכון - שאלה
איך אני מעלה לכן קישור לסרטון בלי שהוא ייחסם על ידי נטפרי וכו'?
ממש נשמח!!!!!!! תודה
נראה לי את צריכה לעלות את זה בזיפ כדי שזה לא יחסם

• הוסף לסימניות
איזה כיף שחזרת אלינו.
התגעגענו אליך
ולמתכונים שלך.

בטח. נשמח לקבל כאן מתכונים והדרכות.

• הוסף לסימניות
מחכה תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד
תודה!

• הוסף לסימניות
אחרי ההצלחה המסחררת של הסופגניות שלך,
אני לא מתנגדת לעוד כמה מתכונים אלופים שכאלה, עם סודות מהמטבח וכו
מחכה ומצפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה