נכתב ע"י Beccy;1902487:מבחינתי זה הרבה יותר טוב.
התכוונתי בעיקר למילה OK שתהייה באותיות גדולות. המילים Graphic Design נראו לי טוב גם בקטן (רק אות גדולה בתחילת כל מילה) אבל זה באמת לפי טעמך האישי.
עוד כמה קשקושים: למרכז את המילים בתוך המלבן, לקרב אותו טיפה לOK, אבל זה ממש טעם אישי שלי בלבד....
נכתב ע"י בית;1902499:סליחה על הקטילה - אבל זה ממש לא ברור.
תגדילי את העיגול ותני לOK צבע קונטרסטי.
זה קצת חסר ענין...
נכתב ע"י אברוּמי;1902530:לענ"ד, עדיף כך:
נכתב ע"י osnatk;1902790:מסכימה עם beccy. זאת היתה הכוונה שליץ
אפשר להבין למה עדיף כמו ששלחת אברומי?
זהו עיצוב אחר לגמרי לגמרי.
נכתב ע"י osnatk;1902790:מסכימה עם beccy. זאת היתה הכוונה שליץ
אפשר להבין למה עדיף כמו ששלחת אברומי?
זהו עיצוב אחר לגמרי לגמרי.
נכתב ע"י osnatk;1903370:אני לא יודעת מיהו הוא מי, ולומר עדיף כך ולשלוח לי רעיון אחר לגמרי לא נתפס לי מקצועי.
מ beccy באמת קיבלתי הערות מקצועיות.
יש פה רעיון של חותמת שעווה וזה מה שזה אומר , לא מסובך ודרך אגב
תודה על המחמאה, אין פה שום ויקטורי חינם הכל נעשה על ידי במשך כמה שעות
של התעסקות
ובכל זאת הנה העבודה הראשונה שביצעתי כשעלה לי הרעיון ולידו הרעיון שהתפתח
נכתב ע"י סתם;1903461:מה שאת העלת זה סוג של תמונה
מה שאברומי העלה זה אותו הדבר רק מינמלסטי
בלי צל, בלי צבעים נוספים, כמה פשוט ככה טוב
שזה חד ונקי - המסר עובר טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים