מחכים לדואר בשכונת נווה יעקב???

• הוסף לסימניות
פעם שלישית בשבוע האחרון שהדוור מניח ערימות מכתבים של בניינים אחרים וממשיך לדרכו.
הזוי.

בפעם הראשונה, הייתי בטוחה שמדובר בדוור חדש, שעשה טעות, איכשהו סלחנו...
בפעם השניה (ביום רביעי האחרון), הונחו למעלה מ-300!!! מכתבים (צה"ל, בנקים, פנסיות, ספקים, משכנתאות, מכללות, בתי ספר וכו') מעל התיבות דואר של הבנין שלנו. (מכתבים מרחובות שונים בשכונת נווה יעקב) צילמתי את הערימה... חיפשתי אצל מי להתלונן ועדיין לא ענו לי בשרות לקוחות של דואר ישראל...
בעלי ריחם על הממתינים, מיין את כל הערימה וחילק בערב לבניינים שהכיר, ואת הנותר הוא לקח לדואר ישראל וסיפר להם שזה פעם שניה שזה קורה ושיטפלו בענין... הם הודו לו ואמרו שיטופל.

חשבנו שבזה נגמר הענין...

היום!!! שוב הונחו למעלה מ-100 מכתבים מעל התיבות דואר של הבנין שלנו, חלקם של הבנין שלנו, חלקם של הבנין הסמוך וחלקם של רחובות אחרים... תעסוקה נהדרת...
ועדיין לא ענו לנו בשירות לקוחות של דואר ישראל...

אם ניזוקתם מהענין ויש לכם כח לחכות לשירות לקוחות של דואר ישראל אתם מוזמנים לפנות אלי באישי...

• הוסף לסימניות
תבדקו טוב אם זה אכן דואר ישראל.
יום אחד ראיתי את הדוור בבניין שלנו מסדר את כל הדואר, בודק מעטפות שנשארו מיותמות ומארגן. אמרתי לו כל הכבוד והוא הראה לי שרוב המעטפות המפוזרות הן של חברת "מסר", שהיא מתחרה של דואר ישראל ועושה להם שם רע.

• הוסף לסימניות
אני באמת מחכה לדואר, והתפלאתי שלא הגיע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;1316203:
פעם שלישית בשבוע האחרון שהדוור מניח ערימות מכתבים של בניינים אחרים וממשיך לדרכו.
הזוי.

בפעם הראשונה, הייתי בטוחה שמדובר בדוור חדש, שעשה טעות, איכשהו סלחנו...
בפעם השניה (ביום רביעי האחרון), הונחו למעלה מ-300!!! מכתבים (צה"ל, בנקים, פנסיות, ספקים, משכנתאות, מכללות, בתי ספר וכו') מעל התיבות דואר של הבנין שלנו. (מכתבים מרחובות שונים בשכונת נווה יעקב) צילמתי את הערימה... חיפשתי אצל מי להתלונן ועדיין לא ענו לי בשרות לקוחות של דואר ישראל...
בעלי ריחם על הממתינים, מיין את כל הערימה וחילק בערב לבניינים שהכיר, ואת הנותר הוא לקח לדואר ישראל וסיפר להם שזה פעם שניה שזה קורה ושיטפלו בענין... הם הודו לו ואמרו שיטופל.

חשבנו שבזה נגמר הענין...

היום!!! שוב הונחו למעלה מ-100 מכתבים מעל התיבות דואר של הבנין שלנו, חלקם של הבנין שלנו, חלקם של הבנין הסמוך וחלקם של רחובות אחרים... תעסוקה נהדרת...
ועדיין לא ענו לנו בשירות לקוחות של דואר ישראל...

אם ניזוקתם מהענין ויש לכם כח לחכות לשירות לקוחות של דואר ישראל אתם מוזמנים לפנות אלי באישי...

קחו בחשבון שהרבה פעמים בחופשות בני נוער עובדים בחלוקת דואר ויכול להיות שהם אלה שעושים את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1316213:
תבדקו טוב אם זה אכן דואר ישראל.
יום אחד ראיתי את הדוור בבניין שלנו מסדר את כל הדואר, בודק מעטפות שנשארו מיותמות ומארגן. אמרתי לו כל הכבוד והוא הראה לי שרוב המעטפות המפוזרות הן של חברת "מסר", שהיא מתחרה של דואר ישראל ועושה להם שם רע.

דואר ישראל. יש חותמת ברובם.

כשמדובר בחברת "מסר" רשום במפורש (וכן בדר"כ מדובר בחב' חשמל ומים)

• הוסף לסימניות
אצלנו ברמות אותו הדבר - והיום מצאו הילדים שלי בחצר ערימות של מכתבים זרוקים ולא רק מהרחוב שלנו - הכל מפוזר על האדמה...
פשוט זוועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה