דרוש מידע מחלוקת באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
איך פותחים מחלוקת באלי? אני לא רואה עכשיו את האופציה הזאת.....

• הוסף לסימניות
איך פותחים מחלוקת באלי? אני לא רואה עכשיו את האופציה הזאת.....
תאשרו קודם כל שקבלתם תהזמנה....
פה...
1748754897326.png

אח"כ פה
1748754947000.png

• הוסף לסימניות
תאשרו קודם כל שקבלתם תהזמנה....
אבל לא קיבלתי את ההזמנה!
זה תקוע במיון (כבר חודש וחצי) פניתי לדואר ישראל והם אמרו לי שרק המוכר יכול לפנות אליהם
והמוכר אומר לי שאני צריכה לפנות אליהם....

• הוסף לסימניות
אם תבקשו מהמוכר 'טובה'...
הוא לא יסכים לפנות?
תגידו לו שתשאירו תגובה....

• הוסף לסימניות
ביקשתי, הוא אמר שהוא לא יכול
כדאי לי לרשום כאילו הגיע החבילה ואז לפתוח מחלוקת ולרשום שם שלא קיבלתי?

• הוסף לסימניות
כן...
כי ממילא זה יעשה כאילו זה התקבל... רק עוד חודש / חודשיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת
מה עושים כשהגיע לי הזמנה מהיצור החרדי . ממש לא כמו בתמונה. בד סמרטוט הצבע לא אותו צבע וכו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי נעלמה האופציה של לבקש החזר ולהשאיר את המוצר אצלי
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי נעלמה האופציה של לבקש החזר ולהשאיר את המוצר אצלי
מישהו יודע?
לא היה לחצן כזה
זה פשוט פעם הם היו נותנים כמעט על הכל ישר החזר בלי להחזיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה