קורונה מחלים קורונה עם תסמינים, הייתם הולכים להבדק?

• הוסף לסימניות
שלום
הייתי חולה לפני חמישה חודשים עם תסמינים שעברו לחלוטין
בשלושה ימים האחרונים אני מרגישה חולשה ומאתמול עלה לי החום
הייתי עם אנשים מבוגרים בימים האחרונים (כמחלימה....)

מה דעתכם? הייתם הולכים להיבדק שוב? יש סיכוי שנדבקתי שוב? האם יש סיכוי שאצא חיובית סתם בגלל המחלה אז?

• הוסף לסימניות
חיובי סתם פחות סיכוי.
ללכת להיבדק? לא.
יש אחוזים ממש מיניאטורים שחולים שוב, ויש עוד הרבה מחלות חורף...

• הוסף לסימניות
לעצור את מעגל ההדבקה הלאה
וגם אולי להאיץ את המבוגרים להתחסן....
אבל רוב הסיכויים שלא נדבקת שוב
אז למה ליפול על תוצאה חיובית לחינם וכו'
לא נגד בדיקות, אני בעד כל השמירה והכל (ליטאי)

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון, שיתכן ותצאו חיוביים כתוצאה מהקורונה הראשונה, כך שבכל מקרה לא תוכלו לדעת, אלא אם כן יצאתם כבר שליליים

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיהיה תשובה חיובית מלפני חמשה חודשים, והסיבה פשוטה: לפני חודש תמוז, בגל הראשון שחררו אנשים מבידוד רק עם 2 בדיקות שליליות, ולא שמענו על אף אחד שהיה חולה במשך יותר משלושה, ארבעה שבועות, נכון?
זה אומר שאחרי כמה חודשים כבר אי אפשר למצוא שאריות לנגיף, וחמשה חודשים זה פרק זמן מכובד למדי, במיוחד אם הייתם ליד אנשים מבוגרים, ואם יוצא חיובי-זה כנראה חיובי ולא שלילי מזויף...

• הוסף לסימניות
יש מקרים נדירים של הדבקה חוזרת, אם עברו חמישה חודשים לא מסתבר תוצאה חיובית מהפעם הקודמת

• הוסף לסימניות
שלום
הייתי חולה לפני חמישה חודשים עם תסמינים שעברו לחלוטין
בשלושה ימים האחרונים אני מרגישה חולשה ומאתמול עלה לי החום
הייתי עם אנשים מבוגרים בימים האחרונים (כמחלימה....)

מה דעתכם? הייתם הולכים להיבדק שוב? יש סיכוי שנדבקתי שוב? האם יש סיכוי שאצא חיובית סתם בגלל המחלה אז?
כן.

• הוסף לסימניות
יש אחוזים ממש מיניאטורים שחולים שוב
אם הבדיקה הסרולוגית יוצאת שלילית, וזה דבר שקורה לכמות לא מבוטלת של מבריאים,
הסיכויים לחלות זהים לסיכויים של אדם שלא נדבק מעולם.

• הוסף לסימניות
אם הבדיקה הסרולוגית יוצאת שלילית, וזה דבר שקורה לכמות לא מבוטלת של מבריאים,
הסיכויים לחלות זהים לסיכויים של אדם שלא נדבק מעולם.
לא מדויק,
גם אם אין נוגדנים הרופאים סבורים שהאדם מחוסן.

• הוסף לסימניות
מה תפסידי? אם חיובי תדעי להשמר כמה ימים
אם שלילי תורידי את אחוז המאומתים בציבור (החרדי) ובכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה