- הוסף לסימניות
את מבריטניה?לפניי חמשה חודשים הייתי חיובית
וכעת אני שוב חיובית!!!!!
זה קורה!!!!!!
את מבריטניה?לפניי חמשה חודשים הייתי חיובית
וכעת אני שוב חיובית!!!!!
זה קורה!!!!!!
בד"כ מי שהוא חיובי נכנס לבידוד... אני מקווה מאודאם חיובי תדעי להשמר כמה ימים
ברור. אבל היא נשמעת מהזן שנבדק.... ושומר.... ומגן.... ולא....בד"כ מי שהוא חיובי נכנס לבידוד... אני מקווה מאוד
לא הצלחתי להבין למה צריך לעצור את מעגל ההדבקה רק לאחר שתצאי חיובית לקורונה.לעצור את מעגל ההדבקה הלאה
אם אני מבין נכון, ההנחה שנדבקתם בעבר איננה על סמך בדיקה אלא על פי תסמינים.הייתי חולה לפני חמישה חודשים עם תסמינים שעברו לחלוטי
דוקא אני שמעתי על מישהו שהיה 7 שבועות חיוביולא שמענו על אף אחד שהיה חולה במשך יותר משלושה, ארבעה שבועות, נכון?
בבדיקה? או שהיה במצב קשה?דוקא אני שמעתי על מישהו שהיה 7 שבועות חיובי
הייתי 3 חודשים חיובית בבדיקה (משבוע אחרי פורים ועד שבוע אחרי שבועות)בבדיקה? או שהיה במצב קשה?
אם הבדיקה הסרולוגית יוצאת שלילית, וזה דבר שקורה לכמות לא מבוטלת של מבריאים,
הסיכויים לחלות זהים לסיכויים של אדם שלא נדבק מעולם.
עולם הרפואה סבור, למרות ההוכחות לירידת הנוגדנים, שלא נדבקים פעם שניה מלבד במקרים נדירים.אחרי 3 חודשים הנוגדנים יורדים,
למה שלא תידבקי פעם נוספת?
עולם הרפואה סבור גם כן, שאם בתוך חודשי הניגדון המחלים בא במגע עם חולה אחר רמת הנוגדנים שלו עולה שוב.על חולים שהבריאו והלכו לעזור ללא הגנה לחולים אחרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים