מידע שימושי מחלימים שהתחסנו נדבקים שוב?

• הוסף לסימניות
חברותא של אח שלי היה חולה+ קיבל חיסון- ועכשיו חולה שוב.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אבל אני יודעת שהוא היה חולה לפני שנה באלול.

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה לי שעשו סקר בישיבת חברון
היו בחורים שנדבקו פעם ראשונה, וגם אחרי 2 חיסונים
היו פעם שניה ללא חיסון
ואף לא אחד מחלים+חיסון שנדבק פעם שניה

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה לי שעשו סקר בישיבת חברון
היו בחורים שנדבקו פעם ראשונה, וגם אחרי 2 חיסונים
היו פעם שניה ללא חיסון
ואף לא אחד מחלים+חיסון שנדבק פעם שניה

אני מכירה מישהי שהייתה חולה פעם אחת התחסנה ונדבקה פעם שניה (אחרי יותר משבועיים מהחיסון השני)

• הוסף לסימניות
יתכן שבאחוזים אין הרבה מחלימים שהתחסנו,
ולכן גם כמעט ואין מחלימים פלוס חיסון שנדבקו ..

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שחיסון אחרי החלמה יכול לגרום להדבקה חוזרת, מישהו שמע על זה?
חיסון אינו מדבק או מעלה סיכוי להדבקה חוזרת.
כל אחד מה שנקבע למעלה
יש הרבה שעושים כל מיני צירופים בין חיסון לכל מיני תופעות לא נעימות החיסון הוא השעיר ל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה