כנראה אילוצים של עומסשערי צדק,
שחררו אחרי 36 שעות (נכון ללפני חודש-טענו שנוהל חדש...).
נוהל...כנראה אילוצים של עומס
אני ההייתי בב' היתה מיטה חשמליתכל המיטות במחלקה ב הם מיטה מתכווננת?
התאוששות הייתה לך בחדר לידה?אני ההייתי בב' היתה מיטה חשמלית
אכתוב עוד כמה פרטים על לניאדו
המילדות שם טובות רגועות!!!
ומנוסות ולא מלחיצות (ילדתי לפני שבועיים לידה רגילה אחרי קיסרי עם תינוק במשקל מעל 4 ק"ג- עברתי שם 3 משמרות... ואפס של לחץ! או הזכרת הקיסרי הקודם למרות השעות הארוכות)
מיד שבקשתי אפידרול קראו למרדים,
מידי פעם נכנסה האחראית משמרת לשאול בשלומי וכו'....
התנאים במחלקת יולדות לא משהו (כמי שהתרגלה רק למעיני... אין את המרווח, הפינוקים והסטייל) אבל לא נורא לא נמצאים שם שבועיים.....
והקושי הגדול שהיה לי זה הפגיה-
התינוק הוצרך לעלות לפגיה ושם הפגיה רחוקה ממחלקת היולדות ללכת הרבה ועוד לעלות קומה.... היה קשה.
אבל היה שווה את חווית הלידה הרגועה הנינוחה והמקצועית.
כן ההתאוששות היתה בחדר לידה (שעתיים בערך)התאוששות הייתה לך בחדר לידה?
מה היה אחר ממעייני? ממש חשוב לי לדעת כי גם האשפוז חשוב
פחות מעניין אותי הנראות.. חשוב לי מיטות נורמליות.. בלידה הקודמת היו מיטות ישנות(לפני יותר מ3 שנים) וזה ממש הפריע לי (כי הייתי עם סימפי, גם עכשיו.)כן ההתאוששות היתה בחדר לידה (שעתיים בערך)
בקשר למחלקה בתחילה הלכתי על אפס הפרדה ואז יש 2 בחדר
בהמשך העבירו אותו לפגיה כמו שרשמתי אז גם אותי העבירו מהאפס הפרדה למחלקה רגילה
ושם היה צפוף במיוחד 4 נשים בחדר (שהמקום מלכתחילה מיועד ל3 נשים כלומר במיטה האחרונה ליד החלון שמו 2 מיטות לאורך----בקיצור צפוף מאוד ולא נחמד)
אבל כן ראיתי במחלקה הרגילה חדרים יותר שפויים
אבל בכללי הכל שם ישן מלפני דורות (במעיני יותר משופץ ומזמין + הפינוקים שם מביאים + המתנה נותן הרגשה יותר טובה)
את מתכוונת למעייני או לניאדו?היחס של האחיות במחלקה כן טוב - כל תחילת משמרת האחות האחראית נכנסת לחדרים לשאול בשלומך וכו'...
אין לי שום התנגדות למעייני, מבחינתי הייתי מרוצה שם.. אני הולכת ללניאדו מסיבות אחרותבקיצור הכל זה יותר חיצוניות ויחץ שבסוף גם מדבר אלינו......
גם לא מפריע לי.. להפך אני מרגישה פחות חריגה עם ההליכה הברווזית של האישה בהריון למרות שאני אחרי לידה חחיש לציין שבמחלקה ב (של האפס הפרדה יש גם את מחלקת מיון נשים הרגיל- ולא רק יולדות)
כל המיטות במחלקה ב הם מיטה מתכווננת?
ילדתי שם גם לפני חודש,שערי צדק,
שחררו אחרי 36 שעות (נכון ללפני חודש-טענו שנוהל חדש...).
שטויות!!אני מאוד אשמח לשמוע מנשים שילדו בשערי צדק בביות מלא / אפס הפרדה – האם מה שקראתי לגבי הנהלים שלהם באמת נכון?
כדאי לדעת שבביות מלא לא בודקים את התינוקת בנוכחות האמא אחרי הלידה, כלומר את האמא מסיעים לחדר (כי יש דרישה לכיסא גלגלים) ואת התינוק לחדר בדיקות. לבדיקות שלאחר מכן במהלך האשפוז יש צורך להגיע לתינוקיה, שם הרופאות לא מאפשרות להכנס לחדר הבדיקה ודורשות מהאם לחכות בחוץ. כולן יכולות להזכיר את חוק הקיים לליווי רפואי לו זכאי כל אדם, זה עוזר לפתור את הבעיה, אבל חבל שצריך להגיע לכדי כך.
כתבתי מכתב לבית החולים בעקבות הנ"ל ודברים נוספים ונעזרתי בארגון אפס הפרדה אחרי שלא קיבלתי מענה או התייחסות (כלומר, אחראית האשפוז אמרה לי שהם חידדו נהלים שנשים אחרי לידה רגישות יותר... לא יודעת איך זה קשור לדברים העניינים שהעלתי). גם דרך הפניה של הארגון לא התקבל שום מענה רשמי לדברים
חבל מאד שלא ענו
בלידה הקודמת שלי בביקור חולים, כשביקשתי אפס הפרדה, כל הבדיקות נעשו בנוכחותי. אם מה ששמעתי על שערי צדק נכון – בשבילי זו סיבה מספקת לשקול מחדש את התוכנית שלי ללדת שם.
זה בכלל קשקוש.. פשוט אין שם תינוקיה אז איזה תינוקיה בדיוק.. (אולי פעם זה היה רלונטי?)יש צורך להגיע לתינוקיה"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים