התייעצות מחלת הגפיים (והפה)

• הוסף לסימניות
הגברת (בת 1.4) נשלחה הביתה אחר כבוד עם 2 פצעונים בכף הרגל (ואולי גם אחד ביד) לאחר שהמחלה מסתובבת עכשיו בגן...
אין חום ואוכלת רגיל, לא סובלת
ובעיקר בעיקר אין לי עצבים ללכת לרופא...

אשמח לדעת מה אמר לכם הרופא ולהסיק מהן מסקנות...

וכן, אני יודעת שאתם לא רופאים, ובכל זאת...

• הוסף לסימניות
תגידו תודה שהילדה לא סובלת
זה יכול להיות נוראי
לגבי הדבקה, לפי הוראות הרופאים, אם לא מריירת ואין חום, לכאורה לא מדבקת
אבל בשביל לשכנע את הגננת תצטרכו כן ללכת לרופא...

• הוסף לסימניות
לי הרופא אמר שמהרגע שהפצעים מתייבשים זה לא מדבק,
(גם אם היא לא מריירת עדיין זה יכול להדביק ילדים אחרים אולי פחות אבל הפוטנציאל עדיין קיים)

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי (5 ילדים) הרופא רק מאשר לך אם זה הפה והגפיים כי אין לזה תרופה,
אם אין לך כוח ללכת לרופא תשאירי בבית עד שאת רואה שהפצעים יבשים,
בד"כ נמשך בין יומיים לשלושה,
ותעקבי לראות שאין החמרה, בעיקר שאין עוד פצעים בתוך הפה שאז בד"כ מפסיקים לאכול ולשתות וזה כבר סכנת התייבשות.

• הוסף לסימניות
מניסיון רק חלב עזים למרות שהרופאים לא ממליצים על זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק עזה ואמיתית..
אחרי כמה שעות כבר החום יורד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דווקא אטרקציה לכל המשפחה..

• הוסף לסימניות
אני קניתי חלב עיזים של תנובה במכולת בהמלצת הרופאה...
אחרי 3 ימים הילד היה כמו חדש.

לא מבטיחה שיעבוד אצל כולם,
זה מה היה אצלי...

• הוסף לסימניות
בפעם האחרונה שהייתי שמו את אשתי שתשב עם הילדה והשפריצו על שתיהם..

• הוסף לסימניות
יש שמן בשם בלה שפיצר עם הרבה נקודות מכירה ברחבי הארץ
מניסיון מחולל פלאים מומלץ ממש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה שמישהו פרטי מגדל אותה אומר שהיא בריאה??
הוא מגדל כמה עזים ויש דרכים לראות אם העזה חולה או בריאה לפי מה שהוא הסביר לנו, חצי בני ברק קונים ממנו...
למי אתם הלכתם? איך ידעתם שהעזה בריאה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה