התייעצות מחלת הנשיקה-הבו לי עיצה!!

• הוסף לסימניות
היי אשמח אם יש פה מישהי שמבינה שתוכל לעזור לי זה יהיה ממש הצלת נפשות
בשנה האחרונה אני מרגישה חולשה מטורפת , שרירים רפויים ותחושת חוסר כוח פיצוצים בראש והרגשה שאני עוד מעט נופלת אני יכולה ללכת לשון לשעות ועכשיו בתקופה האחרונה זה התגבר קיצוני עשיתי בדיקות דם יצא די תקין , מה יכול להיות?
בדקת מונו?
איזה בדיקות דם עשית ויצאו תקינות? מתי הפעם לפני זה שעשית בדיקות דם?
החולשה היא כל הזמן? סטטית או נחלשת ומתגברת

• הוסף לסימניות
בדקת מונו?
עשיתי בדיקות דם ויצאו די תקינות בפעם הקודמת עשיתי בערך לפני שנה וגם יצא אותם דברים פחות או יותר , החולשה היא כל הזמן - אבל לדו' אחרי אוכל שתית קפה , שינה אני יותר ערנית ופחות כאבי ראש ...
הרופא אמר לי שהרבה פעמים המחלות מסוג מונו וכו' סמויות ולוקח זמן להתאושש מזה ולא רואים בבדיקות דם , תכל'ס יש לכם המלצות למשהו מחזק?

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקות דם ויצאו די תקינות בפעם הקודמת עשיתי בערך לפני שנה וגם יצא אותם דברים פחות או יותר , החולשה היא כל הזמן - אבל לדו' אחרי אוכל שתית קפה , שינה אני יותר ערנית ופחות כאבי ראש ...
הרופא אמר לי שהרבה פעמים המחלות מסוג מונו וכו' סמויות ולוקח זמן להתאושש מזה ולא רואים בבדיקות דם , תכל'ס יש לכם המלצות למשהו מחזק?
הבדיקות דם כללו תפקודי כבד?
אם כן, ויצא תקין, שמת לב לאיזה מאורע שממנו התחיל כל הסיפור? לדוגמא לידה...

• הוסף לסימניות
הבדיקות דם היו מקיפות?
כללו תפקודי כבד, B12, בלוטת התריס מורחבת, מונו, המוגלובין מסוכרר וכו'?
החולשה התחילה אחרי הבדיקות הקודמות שעשית?

לוקח זמן להתאושש ממונו, אבל רואים בבדיקת דם האם פעיל עכשיו או האם היה בתקופה האחרונה או בעבר הרחוק.
אם כל הבדיקות דם ממש תקינות והברזל והB12 ממוצע נוטה לגבוה, לנסות לשנות תזונה ולראות האם משפיע, וכן להקפיד על הליכה יומית.
אם הברזל והB12 לא כ"כ גבוהים אז כמובן לקחת תוספי תזונה מתאימים.

והייתי בודקת גם אסטמה.

• הוסף לסימניות
בדקת מונו?
אם זה מונו (מחלת הנשיקה) טיפול בבקום (תדרים) מאוד עזר לי ולעוד אנשים שאני מכיר באופן אישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה