מחלת הפה והטלפיים...

• הוסף לסימניות
בני בן ה-11 חודשים 'זכה' בתואר הזה...
אני כבר מנוסה בענין הפצעים שבפה, כבר היה פעם לבני הגדול והשתמשנו במשחה של שפיצר, ועכשיו גם כן השגנו את זה.
השאלה שלי היא - מה עושים עם הפצעים שבטיטול, יש לו פריחה נוראה, פצעים גדולים שמוציאים דם, והוא מתאפק מלהוציא צרכיו כי שורף לו נורא.
מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב ולרפא????
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הפצעים בטיטול הם חלק מהעניין? לא בררת אם הם בגלל פטריות? כנגד גרוי בגלל פטריות יש משחה יעילה (שכחתי את שמה. אם זה חשוב לך אברר אצל בנותי).

• הוסף לסימניות
שמן קוקוס. מניסיון עושה עבודה מעולה.
וזה טבעי לגמרי.

• הוסף לסימניות
תפני לרופא הילדים שלך, שיאבחן דבר ראשון מה זה.
אם זו פטריה, תקבלי ממנו משחה לפטריות, וכן הלאה כל מה שזה לא יהיה.

מה שכן, בתור אמא לילדים עם עור רגיש במיוחד
זכיתי להכיר משחה מדהימה בשם "אינוטיול" inotyol.
אין דברים כאלה!
המשחה יוצרת שכבת הגנה שומנית מאוד על העור ומגנה עליו מהחומציות של ההפרשות.
שימי לב, זו לא משחה לריפוי אלא להגנה!
היא בהחלט יקרה (שפופרת 50 גר' 70 ש"ח בערך, תלוי איפה, אבל מספיקה להמון זמן כי היא ממש מרוכזת ועבה. מספיק להשתמש במעט כל פעם לפי הצורך), יתכן שאם תבקשי אותה מהרופא במרשם תזכי להנחה מהקופה.
עם זאת, זו משחה ששווה מבחינתי כל שקל, כי היא פשוט עושה את העבודה בצורה מדהימה. ברגע שאני מבחינה באדמומיות הכי קטנה אני מיד מורחת אותה וזה פשוט לא מתפתח הלאה, כי העור לא שורה בנוזלים/בהפרשות אפילו לרגע.

תבררי עם הרופא אם זה מתאים למקרה שלך.

אגב, לבת שלי הייתה לאחרונה דיזינטריה. שזה חוץ מכאבי הבטן האיומים גם הפרשות דמיות שורפות מאוד מאוד. היא פשוט צרחה!
התחלנו למרוח אותה במשחה הזו אחרי כל החלפה, אין לך מושג איזו הקלה! לפחות את הסבל הזה חסכנו לה.

אני ממש אסירת תודה לרופאה שלי שהכירה לי את המשחה הזו, וממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
אינוטיול אכן משחה מדהימה אני משתמשת בה תמיד, מיד כשיש תפרחת קלה מורחים טפונת וזה עובר מיד.
לא כל כך יקר, אם יש מרשם רופא זה בהנחה משמעותית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1219728:
אינוטיול אכן משחה מדהימה אני משתמשת בה תמיד, מיד כשיש תפרחת קלה מורחים טפונת וזה עובר מיד.

נכון.
זכיתי :rolleyes: להכיר את מחירה המלא כשרצנו לקנות אותה בלי שום מרשם רופא כעזרה ראשונה לילדה שלי, שצרחה מכאבים. לכן ציינתי שחשוב להשיג מרשם אם אפשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1219728:
טוב לדעת. תודה על העדכון.
אני גם משתמשת אתה ומשלמת מחיר מלא כל פעם (וזה היה שווה לי היוקר כי היא באמת מצוינת.)
אני אדע כעת לבקש מרשם.
לגבי הפצעים, לבן שלי היה פעם פצעים נוראים בטיטול, חלקם פתוחים אפילו וזה היה פשוט נורא, אפילו האינוטיול לא עזר.
הלכתי לרופא הוא הביא לי מרשם למשחה וזה עבר מאד מהר.
הוא גם הנחה אותי לא לשים את הטיטול מיד בחזרה אחרי ההחתלה כי המקום צריך אוויר להתרפאות. צריך למרוח את המשחה, לחכות כמה דקות שתיספג ושהמקום יקבל אויר ורק אז לסגור. זה מועיל לא פחות מהמשחה.

• הוסף לסימניות
וכן, כדאי להשתמש בתקופה הזו של הפצעים בטיטול יותר איכותי (למי שמשתמש בד"כ בזולים יותר)
שסופג טוב יותר, פחות שריה לעור המגורה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם.
הרופא אמר לי שהפצעים הם מהמחלה.
אני אנסה את המשחה שציינתם כאן.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה