מידע שימושי מחמם מים אטמור במקום בוילר

• הוסף לסימניות
התייאשנו כבר מהדוד החשמלי
היה לנו נזילה בגג, קנינו דוד חדש, ושוב נזילות

האם אפשר לסגור את הברז של הדוד חשמל ולא להשתמש בזה כך שלא יהיו נזילות ובמקום זה להשתמש במחמם מים מהיר-אטמור?

זה עולה בערך 300 ש"ח-מחמם ברגע את המים (לא צריך להדליק בוילר שעה לפני המקלחות) וזה קצת יותר חשמל אבל אם מחשבים את הזמן של ההפעלה של האטמור בערך 10 דקות מקלחת במקום להפעיל את הבוילר שעה שלמה -זה נשמע ממש פנטסטי
השאלה אם משהו ניסה

האם מחמם באמת טוב את המים?
וכן עלות החשמל-היה הפרש משמעותי?
אשמח למכל מידע זה יעזור לי מאד

תודה רבה!
להלן התמונה של המחמם:
233455.jpg

• הוסף לסימניות
האטמור לוקח המון חשמל (יש לי כזה בבית)
כשמאוד קר בחוץ הוא לא עובד מספיק חזק.
גם את צריכה לכוון אותו בדיוק למים נעימים...(או שהמים נורא חמים או קרים מאוד..)
לא מאוד מומלץ..
את לא יכולה להדליק כמה מוצרי חשמל בבית עם האטמור עובד..

• הוסף לסימניות
חוץ מזה האם זה מונע בעיות בדוד הרי המים מצוים בדוד כך שאם חלילה חו בדוד לא יעזור האטמור .

• הוסף לסימניות
הנזילה קיימת רק כשמדליקים כך שזה יפתור את הבעיה של הנזילה נראה לי

• הוסף לסימניות
זה מיועד רק לחמם את המים הראשוניים לפני שהחמים באים מהדוד, הוא לא מספיק למקלחות שלמות.
אם יש פתרון אחר זה גז, אבל הוא יקר מאד.

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה ככה אני חושבתשיש לעתיםשקורה חור בדודואז יש נזילה לי למשלמאחד הצנורות אף על פי שלא הייתי בבית.

• הוסף לסימניות
מנסיון של שננננים עם אטמור (עוד מגיל קטן..)
קודם כל חייב אספקת חשמל מתאימה לא כל בית מתאים לאטמור הוא לוקח המון חשמל, אפילו בדירות חדשות אין תמיד התאמה לכמות החשמל שאטמור דורש..
אם לא הוא יקצר בלי סוף...
חוץ מזה ממש אי אפשר להסתמך רק על אטמור חובה גם דוד, אטמור עוזר מאוד שיהיה יותר מים חמים...ולא כל המים בדוד יתבזבזו מהר, אבל ממש לא מספיק בימים הקרים לבד.

• הוסף לסימניות
האם מחמם באמת טוב את המים?
וכן עלות החשמל-היה הפרש משמעותי?
אשמח למכל מידע זה יעזור לי מאד
מניסיון אישי,
מי שאוהב להתקלח במים רותחים ממש ובזרם חזק, זה לא מתאים לו, זה מעולה למקלחות קצרות בזרם נמוך (יכולת החימום של המכשיר מוגבלת, לכן ככל שזרם המים יהיה חלש יותר המים יהיו חמים יותר).
בבדיקה שלי, חסכתי באמצעות המכשיר כ-300 ש"ח בחודשיים (בהשוואה לשנה הקודמת).
החיסכון נובע בעיקר ממצבים שבהם נמנעים מלהפעיל את הדוד ומשתמשים רק באטמור.

• הוסף לסימניות
בנוסף למה שכתבו מעל, מה תעשו עם שטיפת כלים / פנים כשלא יהיו מים חמים בשאר הברזים?

• הוסף לסימניות
שאלה טובה...

לפני שאתם שוטפים כלים אתם מדליקים בוילר?
הדוד קיים רק חשבנו שלא נדליק אותו לפני מקלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה