למי שמתחבר לאלגוריות -כן.ספר מומלץ?
אם כן- למה?
אם לא- למה?
תודה.
כל פרק שם עם מוסר השכל מדהים, לדעתי ספר לימוד של ממש
הי הי, רגע עם הנחיתות.מעניין אותי אם ממש ממש בכל אירוע ובכל התרחשות שם מצאת הקבלה לנמשל הגיוני.
כי ידעתי שזה מה שאני אמורה לקרוא, ולא החכמתי מהכל.
אולי הבעיה בי באמת. אולי אין לי די שאר רוח...![]()
גם לדעתי, הסוף היה מידי קיטשי. סוג של 'ואם הם לא מתו הם חיים עד עצם היום הזה בעושר ובאושר...'אהבתי מאוד חוץ מאת הסוף שלו. והיה לי חסר סגירת מעגל
כתבה אותו יעל רועי. ספר מעולה.מוסר ההשכל הוא לא תמיד רוחני, זה גם מכיוון של טיפוסי אישיות ומאפיינים שונים
לדעתי מי שכתבה את זה גאון!
אני קראתי אותו שנים לפני שהיא הוציאה אותו, תחת שם סופרת "עדנה סופר"כתבה אותו יעל רועי. ספר מעולה.
נכון, אז היא קראה לעצמה כך.אני קראתי אותו שנים לפני שהיא הוציאה אותו, תחת שם סופרת "עדנה סופר"
חידשת לי!נכון, אז היא קראה לעצמה כך.
מסגנון הספר "מי הזיז את הגבינה שלי"?מוסר ההשכל הוא לא תמיד רוחני, זה גם מכיוון של טיפוסי אישיות ומאפיינים שונים
איזה קטע!כתבה אותו יעל רועי. ספר מעולה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים