כבישים מחנה פליטים בני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התושבים ערים, אבל מה לדעתך הפתרון? לא לשמוע לרבנים ולהצביע ליעקב וידר במקום לזייברט?

אני מבין את הרעיון, כמה הוא ישים וריאלי? לא יודע.
אם נוציא את העסקנים והמפלגות הקיימות מהמשוואה
אני מאמין שלא יהיה קשה לקבל את תמיכת הרבנים לענין
מישהו מוכן להרים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
בעיר מעורבת זה ענין אחר. אבל בעיר שרובה חרדית מובהקת זה אכן לא ברור.
אנשים מכניסים לתבנית חול ואבנים ומתלוננים שלא יצא להם עוגת שוקולד... כמו בשווקים כלכליים - תחרות היא שם המשחק ואלטרנטיבה מזעזעת גם את המוסדות הקיימים ומחייבת אותם להשתפר או לכל הפחות לזרוק עצמות לתושבים.
אע"פ שהיו ראשי ערים עם בלעדיות שעשו טוב לעיר ע"ע אלעד ביתר וכו' (גם אם לא הכל חלק)

• הוסף לסימניות
ערים בארץ ובודאי בעולם שאיכות חיי התושבים בראש סדר העדיפות של העירייה,
העיריות מציבות שלטים שכאלה!
צריכים לקבל סחורה? משלוח?
משעה 5:00 עד 7:00 בבוקר בשאר השעות העיר שייכת לתושבים!

IMG_20251023_082222 (Mobile).jpg

• הוסף לסימניות
באמת שאין כסף. אם לוקחים אותו למכרזים מנופחים, להוצאות מכובסות וכו'... אז הכסף נגמר. בניהול הגון בני ברק למרות כל הקשיים האובייקטיביים יכלה להיות מקום נפלא גם חיצונית.
ישנה חסידות ידועה שבחג סוכות האחרון, מידי יום, כל השטיבלים שלה בב"ב קיבלו כל אחד מוצרי חלב וארוחות בוקר בשווי 350 ש"ח !!!!!!!!!!! (היה אפשר לראות את מאות המשלוחים כל בוקר בחנויות 'המשביר לעמו' ).
אז כשהשוד והביזה נעשים לעיני כל , כנראה שהמצב אבוד.

• הוסף לסימניות
ישנה חסידות ידועה שבחג סוכות האחרון, מידי יום, כל השטיבלים שלה בב"ב קיבלו כל אחד מוצרי חלב וארוחות בוקר בשווי 350 ש"ח !!!!!!!!!!! (היה אפשר לראות את מאות המשלוחים כל בוקר בחנויות 'המשביר לעמו' ).
אז כשהשוד והביזה נעשים לעיני כל , כנראה שהמצב אבוד.
מה היית מצפה שיעשו אחרת עם הכסף, ספציפית בשביל לפתור את הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי את שאלתך. העלו פה הרבה רעיונות כמו החלפת מדרכות, וכמו עמודים קטנים בשולי המדרכות, וכנראה שפשוט אין כסף לזה . זה הכל.

• הוסף לסימניות
אני לא משלמת לעיריה כדי לחלק ארוחות, לאף אחד, אלא כדי שהעיר שלי תהיה מתוחזקת.
(וגם אם היא כבר מחלקת, אז שתחלק לכולם - אבל זה בכלל לא רלוונטי)
עיריה לא מחלקת אוכל. נקודה.

• הוסף לסימניות
אני לא משלמת לעיריה כדי לחלק ארוחות, לאף אחד, אלא כדי שהעיר שלי תהיה מתוחזקת.
(וגם אם היא כבר מחלקת, אז שתחלק לכולם - אבל זה בכלל לא רלוונטי)
עיריה לא מחלקת אוכל. נקודה.
אתמול נהרג פה ילד (זה הטריגר לפוסט, אם אני מבין נכון), איך הכסף הזה יכל למנוע את זה?
לא כ"כ הבנתי את שאלתך. העלו פה הרבה רעיונות כמו החלפת מדרכות, וכמו עמודים קטנים בשולי המדרכות, וכנראה שפשוט אין כסף לזה . זה הכל.
איך החלפת מדרכות, והצבת עמודים תשכנע אנשים ללכת עוד 100 מטר אל מעבר החצייה ולחצות רק שם?

• הוסף לסימניות
איך החלפת מדרכות, והצבת עמודים תשכנע אנשים ללכת עוד 100 מטר אל מעבר החצייה ולחצות רק שם?
אם לאהמדרכה תהיה ישרה ונוחה אנשים לא יאלצו לעבור מגדה אחת של הכביש למדרכה שממול...

כמו"כ אם הייו עמודונים קטנים בצידי המדרכה, מכוניות לא יחנו על המדרכה ויחסמו אותה, ולא יאלצו אנשים לרדת לשפת הכביש..

ובכל מקרה מדובר פה על היעירה שלא נוהגת כראוי בכסף של אנשים... וזה משפיע על כל התחומים בעיר.....

• הוסף לסימניות
אם לאהמדרכה תהיה ישרה ונוחה אנשים לא יאלצו לעבור מגדה אחת של הכביש למדרכה שממול...
בן אדם שרוצה להגיע מגינות דוד לFOX, לא עושה את זה כי המדרכה חסומה, ואין שום סיבה שיצטרך לעשות סיבוב כה גדול, רק כדי לאפשר לנהגים לנסוע מהר יותר.
ובכל מקרה מדובר פה על היעירה שלא נוהגת כראוי בכסף של אנשים... וזה משפיע על כל התחומים בעיר.....
מה הקשר? עיריה לא אמורה לדאוג לאוכל, ואם אין לה מה לעשות עם הכסף שתגבה פחות.
זה שהעיריה לא נוהגת כראוי בכסף של אנשים זה נכון, אבל זה לא קשור לבעיה המדוברת.

• הוסף לסימניות
בן אדם שרוצה להגיע מגינות דוד לFOX, לא עושה את זה כי המדרכה חסומה, ואין שום סיבה שיצטרך לעשות סיבוב כה גדול, רק כדי לאפשר לנהגים לנסוע מהר יותר.
ואח"כ תגידו שצריך מעבר גם לבנין 11 וגם לבנין 13 (מה? שילכו עוד כמה מטר כדי שרכבים יוכלו ליסוע מהר??)
יש שם כמה צמתים (צפופים הייתי אומר) ואפשר לעבור את הכביש בצמתים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה