כבישים מחנה פליטים בני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שורש הבעיה נעוץ בזה שאין בעיר הזאת כבישים נורמליים ק"ו מדרכות שאפשר לדרוך עליהם, לכן רוב(!!!) האנשים ילכו גם על הכביש, רוב הרכבים יחנו, יסעו ויעמדו גם על המדרכות.
לכן הדגשתי שהרחוב היה די ריק ומדרכות סבירות
ועדיין הולכי רגל כנראה לפני הרכבים...

• הוסף לסימניות
לא נכון, גם אם ילדים שוברים את המכסים הביוב עדיין לא צריך לעלות.
יש שם החלפת קו ביוב כבר כמה חודשים, ולקראת החגים הקבלן עשה הפסקה וסגר את הביוב בצורה לא טובה.
יש מספיק דברים שצריך לשפר בעיר הזו, לא צריך להמציא.
נכון, כנראה ראשית הדליפה התחילה מהבעיות שם,
אבל אני ראיתי במו עיניי, וגם עצרתי להסתכל כי לא האמנתי שיש בני אנוש (גם אם הם ילדים) שנהנים שקלחת של מי ג׳ורה משפריצה לכיוונם... והאמת הייתי בהלם מההשחתה...
היו שם קבוצת ילדים, אני ראיתי 2 מכסי ביויב שהם תקעו בהם מקלות ברזל ופתחו אותם ומאותו רגע התחילו לעלות משם מים מסריחים עם כל המשתמע...

בכל אופן בעיר מגוריי אני טורחת להעיר לילדים שמזיקים לרכוש ציבורי... שמה זה לא היה נראה שזה מטריד מישהו (או שאולי כל העוברים ושבים היו כמוני מחוץ לעיר וגורל העיר הזרה פחות מטריד אותם...)

• הוסף לסימניות
מי שהיה איתי ברכב דווקא כן ביקש ממני לצפור...
אני לא יספר מה עשיתי...

קרוב...
אה, אתה היית עם האוטלנדר לצידי?
ספר ספר מה עשית..
או שאני יספר
הלוואי, יותר משנה לא ביקרתי בבני ברק 😥

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לעולם המודרני יש פתרונות, רק צריך לרצות.
נכון.
ולכן כתבתי שבנסיבות הללו - קרי, רצון עשיה ראש עיר וחברי העיריה שיהיה אכפת להם זה בהחלט אפשרי. אבל כפי מה שאני למד מהאשכול לא זו הדרך ולו זו העיר.

• הוסף לסימניות
נכון.
ולכן כתבתי שבנסיבות הללו - קרי, רצון עשיה ראש עיר וחברי העיריה שיהיה אכפת להם זה בהחלט אפשרי. אבל כפי מה שאני למד מהאשכול לא זו הדרך ולו זו העיר.
זה לא הפוליטיקאים, אלא הציבור שמשוכנע שכולנו צריכים להתאבד בשביל הזכות לדרוס אנשים...

• הוסף לסימניות
זה ממש דיקטטורי. כבר יותר נורמלי להחיל בחירות דמוקרטיות בבני ברק...
אולי כל חוקי התנועה זה דיקטטורה?
ברור שלא כי זה נועד לשמור על החיים והנ"ל אותו דבר,
ולהיפך אם לא מיישמים רעיון כזה שיכול להציל חיים רק בגלל כסף ואינטרסים אז זה דיקטטורה.

מענין אם יש משהוא שבעד להפוך את העיר למדרחוב חוץ מהרחובות הראשיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה