כבישים מחנה פליטים בני ברק

מצב
הנושא נעול.
3. למה שנציג ציבור יעשה משהוא לציבור בבני ברק.
משה ליאון נבחר בירושלים בגלל שהוא כל כך מוצלח?
או אולי יונה יהב הוא המושיע של חיפה?
מאימתי אנשים מצביעים למי שטוב להם, וממתי ראשי ערים מפרטים תוכניות עבודה? וממתי הם עומדים בדברים שהם כן הבטיחו לפני הבחירות?

דווקא הוא דוגמא לא טובה ;)
אין ירושלמי אחד שיאמר לך שמשה ליאון לא עשה מהפכה בירושלים!
ואני לא מדבר על כל מיני צרי עין שקשה להם לראות בטובת הכלל ומעדיפים להתמקד בטובת עצמם

ואני לא מדבר על כל מיני צרי עין שקשה להם לראות בטובת הכלל ומעדיפים להתמקד בטובת עצמם
איזה מהפכה?
מהפיכת פקקים?
בנתיים אני לא רואה משהו שהוא קידם
כן רואה, שתוכניות שברקת קידם בתחום מוסדות החינוך התאכלסו בתקופת ליאון
מעבר לזה, אני רואה בניה צפופה וחסרת אחריות בכל רחבי העיר, ובלי סוף פקקים
בתחום התרבות, אכן ראיתי תוספות משמעותיות.

אבל, הוא הצהיר על הדברים הללו ונבחר בגללם?

או אולי יונה יהב הוא המושיע של חיפה?
בהחלט! משה ליאון הוא (כמעט) המושיע של ירושלים.

איזה מהפכה?
מהפיכת פקקים?
בנתיים אני לא רואה משהו שהוא קידם
כן רואה, שתוכניות שברקת קידם בתחום מוסדות החינוך התאכלסו בתקופת ליאון
מעבר לזה, אני רואה בניה צפופה וחסרת אחריות בכל רחבי העיר, ובלי סוף פקקים
בתחום התרבות, אכן ראיתי תוספות משמעותיות.
[נכון שהפקקים מטורפים אבל זה בגלל חברות הבניה העירוניות כידוע לכולם וד"ל.
נכון שהבניה צפופה (במיוחד בשכונות החרדיות, אבל זו בעיה של ועדת תכנון ובניה (שבאורח פלא) מאוישת על ידי נציג חרדי...]
תוסיף לתרבות גם את שיפוץ הכבישים, פארקים, גינות, גם פיתוח למוסדות ציבור כולל בתי כנסת.
וגם אם ראש עיר לא מצליח לטפל בהכל זה לא אומר שהוא לא מספיק טוב, במיוחד לגבי עיר כזו ענקית שבמונחים של המדינה הקטנטנה שלנו העירייה שלה נחשבת כמדינה קטנה בתוך מדינה.
ואם כבר יש לברקת במה להתגאות על תוכניות שממומשות עכשיו, אז אולי טדי קולק הוא גם ראש עירייה מוצלח כי עכשיו מתממשת תוכנית העסקים המפלצתית של רובע הכניסה לעיר?

אבל, הוא הצהיר על הדברים הללו ונבחר בגללם?
זו הנקודה!

ולכן לגבי נידון זה הוא בהחלט דוגמא טובה:
הוא לא נבחר בפעם הראשונה בגלל שהציבור ניבא את המהפכות
ובפעם השניה לא בגלל מה שהוא עשה בקדנציה הראשונה, אולי רק אצל חלק מהבוחרים.
[וגם, לא נראה שהוא עשה את מה שהוא עשה בגלל שזה יביא אותו לכסא, זה כנראה מניע פנימי של איש עשייה]

הסיבה שאומרים תמיד שזה סגור בגלל שלא רוצים שרמת גן יקצרו דרך בני ברק (כאילו שבניברקים לא מקצרים דרך רמת גן כשצריך)
אין אפשרות לקצר דרך בני ברק
דרך בני ברק זה תמיד להאריך

גרתי בבני ברק ואחרי החתונה עברנו לאחת מערי הפריפריה
התרגלתי כבר למרחבים ולשקט
אתמול ביקרתי בבני ברק לקניות וחזרתי מסוחררת לגמרי
הכמויות של הרכבים, הרעש, הצפיפות.. ומה שהולך באוטובוסים הפנימיים...
מרגיש שללכת ברחוב מצריך רמות ריכוז כדי לא להתקע כל שניה בעגלה/ילד/גבר
אנשים פליז שימו לב לא לתקוע את המדרכה כי פגשתם חבר וזה מעולה להחליף חוויות בדיוק שם... גם ככה אין מקום.. אולי זה יעזור גם למצב בכביש כי כרגע אנשים הולכים על הכביש בחופשיות
עוד דבר שמאד הפריע לי- הלכלוך. למה לא לזרוק אשפה לפח? כל העיר טישוייים וניירות זה ממש לא נעים!!

שימו לב לדבר הבא
התגובות פה מתחלקות ל2:
בעלי רכבים שמתלוננים על הולכי הרגל שיורדים לכבישים
והולכי הרגל שמתלוננים על בעלי הרכבים שחונים על המדרכה

אז מי לא בסדר??
ומה יהיה הפתרון???

פתרון כמו מדרחוב לא מתאים לבעלי רכבים
פתרון כמו תחנה מרכזית יפגע במשפחות ללא אוטו

בקיצור, כפי שכבר אמרתי
תמשיכו לטחון מים...
אפרופו מים
מה יהיה עם אחת הבעיות היותר דוחות ומציקות ודי פשוטות לפיתרון
והן..צינורות המזגנים שמטפטפים על העוברים ושבים ברחובות הראשיים בעיר
מה נ ס ג ר???
ממתי נרמלנו את הדבר הזה שאדם יכול לשלשל צינור על ראשי האנשים במקום למשוך אותו בעוד כמה מטרים לצידי הבניין או עורפו?
נכון זה לא מסכן חיים ולא משבש אותם, אבל זה מציק ומטריד נורא

התחבורה הציבורית בבני ברק לא דומה לאף עיר שאתה מכיר
אין עוד תופעות כאלה בעולם בהם כל כך הרבה מקומיים מארחים משפחות שלמות שמגיעות עם ציוד מלא באותו הזמן, כלומר ביום שישי מיד אחרי הלימודים, ועוזבים במוצאי שבת מיד בצאת השבת.
ועוד יותר אין תופעה שאחוז כל כך גבוה משתמש בתחבורה ציבורית.

אולי הודו קצת מזכירה את הביקושים כאן, אבל גם שם ההתניידות מבוססת על רכבות, וכמויות המטען נמוכות בהרבה.
אאל"ט יש איזו שהיא שעה במהלך היום שבו אמרים להגיע באותו הזמן לתחנת האוטובוס 18 אוטובוסים שונים!
כך קראתי באיזה מקום כמדומני העירייה פרסמה את זה

שימו לב לדבר הבא
איננו העיר הראשונה בעולם שמתמודדת עם הבעיה הזו, יש ערים שפתרו את זה...
(גם ערים עם קצב ילודה גבוה יחסית).
בL.A. עד היום יש פקקים מטורפים ומקולומביה אני לא רוצה ללמוד שום דבר, בעיות צפיפות ופקקים באים כנראה בעסקת חבילה עם אזורים מתקדמים ומפותחים מבחינת עסקים רפואה חברה וכו
אולי חוץ מהערים שנבנו רק בעשורים האחרונים שאותן תכננו חכם

בעלי רכבים שמתלוננים על הולכי הרגל שיורדים לכבישים
והולכי הרגל שמתלוננים על בעלי הרכבים שחונים על המדרכה

אז מי לא בסדר??
ומה יהיה הפתרון???
אפשר לקבל את כל הדעות.
הולכי הרגל ילכו על הכבישים והמכוניות ייסעו על המדרכות.
זה בעצם מה שקורה כבר עכשיו, נשאר רק להפוך את זה לרשמי.

מהרגע הראשון אמרתי לבעלי שהעיר נראית כמו עזה, והיום הוא גם מסכים איתי... (אחרי כמה שנים של מגורים בעיר נורמלית... היום גם הוא לא יכול להסתכל על מה שהולך שם...)
וכבר אמר חכמים "הדבר היחיד הטוב בבני ברק הוא ה402 לירושלים"...

חושבני ששורש הבעיה כמעט אינה ניתנת לפתרון כשהמבנים והתשתיות כל כך ישנים
מהכרות קטנה אני חושב שהנקודת מפנה יתחיל כשיתנו ליזמים (חרדים שמכירים את הצרכים, ויש המון...)להיכנס לשטח ולבצע התחדשויות עירוניות (פינוי בינוי, הרחבת כבישים, חניות תת קרקעיות, פחים טמונים, וכו') בני ברק לא העיר הכי צפופה בעולם אפשר ללמוד מערים אחרות

סתם בשביל ההומור, אין לי שום בעיה עם בני ברק:
בני ברק לא העיר הכי צפופה בעולם
נכון, לפניה יש את מנילה, פטרוס, מנדלויונג, בגדאד ומומבאי, כך שהיא רק מקום שישי.

נכון שהבניה צפופה (במיוחד בשכונות החרדיות, אבל זו בעיה של ועדת תכנון ובניה (שבאורח פלא) מאוישת על ידי נציג חרדי...]
דיברתי פעם עם אחד מהנציגים בעיר והוא סיפר לי על תוכנית שהולכים לאשר 2 מגדלי מגורים באחת השכונות וכששאלתי אותו איך מאות רכבים יצאו כל בוקר לעבודה עם התשתיות הקיימות התשובה הייתה:
זה לא מעניין אותי שייסעו בתח"צ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה