אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה המחיר ביש חסד...סתם שאלה, מי קונה מסכות ב9.90 ש"ח?
זה המחיר ביש חסד...סתם שאלה, מי קונה מסכות ב9.90 ש"ח?
משנת יוסף 5זה המחיר ביש חסד...![]()
איפה יש במודיעין עילית כפפות בלי אבקה???
(כבר לא כל כך משנה המחיר ...)
במ"ע, בחנות ברקת (רק L)
חבילה ב-40 ₪ בלבד!
אדוני, לפני 9 חודשים שילמנו על מסכה כירוגית אחת 10 ש"ח!!!!!מי יאמין שלפני שנה קנינו 50 מסיכות ב 150שקל!!!!!!!!!!!! והיום זה עולה 9.90...
רק אתמול חבר שלי ראה אותי עם מסיכת N95 ואמר לי "תראה מה זה, לפני כמעט שנה שילמתי על מסיכה אחת (עם פילטר - שלא עוזרת כלום) 75 שקל"!!!
ברור שזה עניין של היצע וביקוש אבל רק להבין כמה השינוי יכול להיות גדול.
איפה זה המקומות האלו? נא לפרטכל מפעלי הכפפות הפכו לייצר מסכות, וזו התוצאה...
סתם שאלה, מי קונה מסכות ב9.90 ש"ח?
זה עולה בהרבה מקומות 5.5 ש"ח.
אכן, יש חסד בסופו של דבר לא כאלו זולים בכל דבר, חוץ מזה שיש הבדל במחירים בין החנויות ברשתזה המחיר ביש חסד...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים