?מחסור המעונות הגדול במרכז ב"ב; מעון חדש יפתח לאחר החגים; ???

• הוסף לסימניות
מול החסר הגדול במטפלות במרכז בני ברק, כאשר בנוסף על העומס הקיים, כמה משפחתוניות פרשו מהמירוץ בעקבות התקנות הדרקוניות המחייבות שילוב גילאים, כמו כן האוכלוסיה הלא רשמית: שוכרי היחידות בגגות הבתים, מזניקה את רמת הביקוש משנה לשנה, ומטפלות פרטיות עד 4 גם הם מבוקשות מאוד,
בשעטו"מ התבשרנו בלוחות המודעות על פתיחת מעון חדש: 'טללים', המיקום בבניין 'מכבי', בגלל ההתארגנות המאוחרת יפתח המעון רק לאחר החגים, אכן מרנין במיוחד עבורנו כשנכון להיום לא קבלנו עדכון ממחלקת המשפחתונים לטוב או למוטב (זה נורמלי?), כך שהעתיד לוט בערפל עם נטייה להישאר בערפל (במודיעין עילית עדכנו כבר לפני חודש).

אליה וקוץ בה שאין אפשרות לברר על ההתנהלות ואיכות הטיפול, מה גם שמעון חדש עלול לסבול מחוסר ניסיון והיכרות עם האתגרים של ניהול מוסד מן הסוג הזה. בשיחת בירור קצר הם מדווחים שכבר התעניינו למעלה מחמישים הורים אך כל המקדים להירשם זוכה, וכאן הגיע קטע שנשמע קצת כמו תרגיל עוקץ,
איך נרשמים?
"תביאו מסמכים ותצרפו 11 צ'קים פתוחים, תעבירו את הכל לשומר של הבניין של מכבי", לי זה היה נשמע הזוי.

בכל מקרה חשוב לי לשמוע חוו"ד מבעלי ניסיון ודעה, תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נשמע קצת הזוי.
אני לא שלח למקום כזה אלא אם כן ינהל אותו משהו מוכר שיש לו נסיון בניהול מעונות...
מה יהיה עם הסיפור הזה של המעונות והמשפחתונים בבני ברק?!?!??

• הוסף לסימניות
מעון ברמת אלחנן יעזור פה למישהו או שאין ביקוש שם?אני מחפשת הרבה זמן לפתוח מעון ושטחים אין! קיבלנו הצעה על רמת אלחנן, יש לי תחושה שזה אוכלוסיה מבוגרת ופחות רלוונטית למעון, מישהו חולק עלי?קיים שם ביקוש?

• הוסף לסימניות
אני מכירה מקרוב את המנהלים, כל הצוות עם וותק ונסיון רב שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;n4987823:
אני מכירה מקרוב את המנהלים, כל הצוות עם וותק ונסיון רב שנים.

אם תוכלי לשלוח לי בפרטי מהידע שלך,מי מנהל,מאיפה הוותק והנסיון-ממש אודה לך...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני יודעת מי מנהלת את המעון,

היא עם וותק בניהול מעון בתור שכירה,
ועכשיו פתחה לבד,

מישהי שניהלה מעון מדהים!!!!

אם זאת מי שאני מכירה,

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ואשמח לתגובות מעון ברמת אלחנן יהיה בתפוסה מלאה או שאין ביקוש שם?

• הוסף לסימניות
נפתח ברחוב הירדן מעון חדש שנקרא בית יהודית
המעון הזה טללים- הוא גיס של המנהלת של בית יהודית. את יכולה לברר שם.
הקטע של הצקים אצל השומר נשמע לא אמין אבל יכול להיות שמנהלים לא נמצאים שם כל הזמן וזה הצורה שמעבירים להם דברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאושר;n4990985:
נפתח ברחוב הירדן מעון חדש שנקרא בית יהודית
המעון הזה טללים- הוא גיס של המנהלת של בית יהודית. את יכולה לברר שם.
הקטע של הצקים אצל השומר נשמע לא אמין אבל יכול להיות שמנהלים לא נמצאים שם כל הזמן וזה הצורה שמעבירים להם דברים

המעון ברחוב הירדן
ישנם כמה גננות שהגיעו ממעון עץ הדעת שנסגר
בעלות וותק ומיוחדות!!!

מומלצות מאד! חבל שאין לי אפשרות לשלוח אליהם גם השנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוה זילבר;n4988276:
כתבו לי שזה לא מה שאני חושבת
המעון ההוא נפתח בנחום,

האם אפשר לקבל פרטי התקשרות עבור המעון הנפתח בנחום ועבור המעון הנפתח בבנין של מכבי
הייתי רוצה לברר פרטים ולהרשם
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י relly;n4991230:
האם אפשר לקבל פרטי התקשרות עבור המעון הנפתח בנחום ועבור המעון הנפתח בבנין של מכבי
תודה

שמעתי קצת פרטים על המעון במכבי, כמובן שמועות בלבד ולא מעבר לזה,

המפעילים פתחו גם את המעון החדש ברחוב הירדן (פרסמו בכל רחבי בני ברק), הם נחשבים כבעלי ניסיון ומיומנות בתחום, לפחות לפי התכנון זה אמור להיות ברמה גבוהה אם כי אין לי מושג לאן אפשר להגביה את הרמה במעון, כולה תינוקות בני שנה,

אם תרצי יכול לשלוח לך בפרטי את שם מנהלת המעון ואת שם משפחת הבעלים, (אין קשר לבעלי רשת מעונות מוכרת בעיר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י relly;n4991230:
תודה

לא ייפתח בסופו של דבר מעון ברחוב נחום.

• הוסף לסימניות
המעון בבנין מכבי נבנה על מנת לשרת את ציבור הבנות שתמתעתד לעבוד במשרדים שמעליו-הולך להיות מוקם שם מרכז השמה ענק לבנות חרדיות בתחום המחשבים.

• הוסף לסימניות
המעון יפתח ב-15/10.
המנהלת - ניהלה מעון בגבעת שמואל עד היום. שם משפחתה ויינר.
הפרסום היה אזורי בלבד, וחבל.
דברתי איתה לגבי הצ'קים, הסברתי לה שזו התנהלות מטופשת במיוחד שרב ההורים חותמים על הו"ק כשמתאפשר מבחינת המעון, סכמתי איתה שניתן לרשוםרק צ'ק בטחון אחד. (אבלל אולי זה היה נקודתי, תבררו. אין לי את הטלפון זמין.)
ההנחיה היא לקחת מהשומר בבנין טפסים, להחזיר אותם עם הכל הניירת זה לאחת המטפלות, אם יהיה לי הפרטים הרלוונטים - אכתוב כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoraz;n4988316:
קופצת על האשכול ואשמח לתגובות מעון ברמת אלחנן יהיה בתפוסה מלאה או שאין ביקוש שם?

ייתכן מאוד ויהיה ביקוש גדול!!
כרגע יש די חסר והרוב הגדול הולך על מטפלות פרטיות שלא חסר שם... אך זה רק בגלל החסר של מעון. (יש מעון יחיד שמקבל רק מגיל הליכה)
לאחרונה נבנו ברמת אלחנן הרבה יחידות דיור ויש הרבה משפחות צעירות שמחפשות מסגרת לילד, אני בעד פתיחת מעון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;n4991443:
לא ייפתח בסופו של דבר מעון ברחוב נחום.

ייפתח, אבל לא לשנת הלימודים הנוכחית [תשע"ח]
אלא לקראת הבאה אחריה

• הוסף לסימניות
תלו שלט על הבניין של מכבי 'כאן יפתח מעון וכו'...', ע"פ השלט קוראים לזה טלטלים (?) ולא טללים.

שמעתי שאומרים שהמעון מיועד בתכנון עבור הנשים שתעבודנה במרכז ההיטק החרדי שעומד להיפתח שם בבניין מכבי (מטעם קמא-טק בשיתוף עם סמינר מרכזי בב"ב), שיהיה להם מעון סמוך למקום העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה