כללי מחסור חמור ברעיונות... :(

• הוסף לסימניות
גם השנה חמותי מחכה ללוח שנה מתנה מכלתה הגרפיקאית...

הפעם אני רוצה לעשות משהו שונה עם אמירה מיוחדת.
ובינתיים אין רעיונות וראש השנה מתקרב...

חשבתי סגנון וושי טייפ, עם הברקות של נכדים, סריקה של ציורים וברכות לסבא וסבתא.
אם יש לכם רעיונות לביצוע ורעיונות בכלל אשמח שתכתבו כאן, או תעלו עבודות להשראה

ובתור הכרת הטוב, אני יתגמל את הרעיון המוצלח יותר (או הרעיונות) בקובץ פתוח של הלוח שנה המוגמר.
(אתם רק תצטרכו לשנות לפי הצורך)

מתחילים?

• הוסף לסימניות
דווקא לי יש סוג של רעיון חמוד וקליל
אבל ב"ה אין לי זמן לביצוע...
אז זה בטח יקרה ברגע האחרון :)

אם מעניין אותך, תרשמי לי את הנייד שלך בהודעה אישית
כי אין לי כח להתחיל להקליד את כל מה שרץ לי בראש :(

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך:
מזמן חשבתי על לוח קטן תלוי, שיהיה אפשר לכתוב בו 'חכמות' של הנכדים.
אפשר לעשות משהו כמו "החכמה השבועית", וכל שבוע להחליף.
זה ממש חמוד, הנכדים מגיעים לשבת ורצים ללוח לבדוק של מי החכמה הפעם, וכמובן - נחת וזכרונות מתוקים לסבא וסבתא.

אפשר פשוט להכניס את זה בתוך לוח שנה.

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון כזה(אם זה מתאים לסגנון)
לקרוא ללוח סיפורי סבתא(וסבא)
או לחילופין פנינים מבית סבא וסבתא

לכתוב בכל חודש אמרת כנף של הסבא או הסבתא להתאים לחודש ולשלב תמונות של הסבא/סבתא עם הנכדים
לדוגמא בחנוכה סבא מדליק נרות והנכדים סביבו

לכתוב "סבא תמיד אומר":שכחת מה רצית להגיד?תגיד משהו דומה" (בדיחה של אבא שלי, מתאימה לחודש אדר)
או סבתא תמיד אומרת הכנרת תעלה על גדותיה, אם לא תפסיק לבכות(המצאתי ברגע זה)
או סבתא תמיד אומרת" מי שם לך כל כך הרבה סוכר בפנים?(אמרה שלי אפילו שאני עוד לא סבתא)

אם יצליח לך, זה נכס אדיר שבפרוש יקנה את ההורים, המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון, נראה לי נדוש אבל אולי עוד לא עשית, לכתוב ברכה לשנה החדשה שמתאימה לתמונות ובכל חודש לשים תמונה אחרת, עם כתובית
הנה הברכה שאני כתבתי, לפני שנים, לכל שורה תמונה מתאימה

שנה חדשה עוד תחנה ברכבת(הילדים נוסעים ברכבת בלונה פארק)
שתהיה נסיעה בטוחה ומחושבת
שנה של אהבה שלום ורעות
משפחה מלוכדת כיאה וכיאות
שנה מלבבת מלאה ניחוחות ערבים
של תורה ומצוות ומעשים טובים
שנה שנמשיך לטפס לעלות ולהתעלות
להתרומם על הגלים ,אופקים חדשים לגלות (הילדים בים)
נחת שמחה ובריאות מלא חופניים
שפע של ברכה ופרנסה משמיים
ונזכה לקבל פני משיח צדקינו
בירושלים הבנויה במהרה בימינו (הילדים בכותל)

זה היה אלבום ולא לוח אבל אולי יכול לעזור, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חשבתי לצלם תמונות מהעולם של הילדים כל מיני יצירות ומשחקים ודרכם להביע איחול לכל חודש
לדוגמא :ידיים מלוכלכות בגואש והאיחול : שנה מלאה חיות, שמחה וכד'... בונים ארמון בחול שנה של ..... קוטפים פרחים שנה של צמיחה...
מכינים כדורי שוקולד שנה מתוקה
אפשר לקחת את זה לכל מיני כיוונים.

רעיון נוסף
ליצור מהמשחקים ומהיצירות את השם של החודש : מקליקס, פלסלינה, לוח מגנט וכו/.. כיד הדמיון הטובה

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!

רעונות מקסימים!
אהבתי במיוחד את הרעיון של דיגיטלהפקות.
רק מה שמעצבן שאני תלויה ב6 גיסות שצריכות לזרום עם הרעיונות האלה...

אשתף בעז"ה בתוצאה ובזוכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה