דרוש מידע מחסני חשמל ....

• הוסף לסימניות
אני מבררת לגבי סניף אשדוד
האם הם באמת זולים ????
איך השירות שלהם ????
האם הם אמינים ???

• הוסף לסימניות
מאכזב מאד ........................
קניתי שם היום מוצר, שלחו אותי לאסוף אותו מהמחסן ואחרי שחיפשו אותו אמרו לי שאין ומזמינים אותו
משהי הנסתה וכן קיבלה שירות ?????
מה אני עושה אחרי ששילמתי ???????
ככה מצליחים לעבוד על אנשים ????

• הוסף לסימניות
@rivi y מה יצא לך תכלס עם ההזמנה?
הגיעה אלייך בשלום?
היה שירות בסדר?
עשיתי שם הזמנה ורק עכשיו אני רואה שההמלצות גרועות אחת אחת(בזאפ)
אני רוצה לדעת אם כדאי לי לבטל כבר עכשיו או שבסוף הכל בסדר?
תודה

• הוסף לסימניות

קונדיטורית מתחילה

לא הגיע אלי
אני הלכתי לקחת את זה וגם, אף אחד לא הודיע לי,
התקשרתי אליהם כמה פעמים ואז אמרו לי זה כבר פה כמה ימים (בלי לעדכן אותי שהגיע)
וגם הזמנתי צבע מסויים והגיע צבע אחר (לי אישית זה לא כ"כ הפריע)

לגבי ההזמנה שלך תעשי מה שאת חושבת
מצד אחד התגובות גרועות מאד מצד שני יש להם המון קונים
אז אני לא יודעת מה להגיד לך, אני, לא נראה לי אקנה שם שוב
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה מרובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה