מחפשות להתנדב בשבתות

• הוסף לסימניות
משהו יודע על ארגונים כמו ערכים וכו... שמחפשים בחורות לשבתות (או אם יש גם בימות החול) לעזרה או לשמור על ילדים וכו...
דרך אגב משהו יודע אם הדברות עושים גם שבתות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;824035:
משהו יודע על ארגונים כמו ערכים וכו... שמחפשים בחורות לשבתות (או אם יש גם בימות החול) לעזרה או לשמור על ילדים וכו...
דרך אגב משהו יודע אם הדברות עושים גם שבתות?
הי, אני משוועת למתנדבות שתואלנה בטובן להעסיק או לצאת קצת עם החברה שלי...
מזמן רציתי לצאת בקריאה לכל הגומלות חסדים- שתפקחנה קצת עיניים למתרחש סביבן ותלקטנה חסדים המתגוללים לידן...
זה קבוצה או פרטי?
אם קבוצה- אארגן לכן עוד כמה חברות שישמחו לקפוץ על המציאה!

• הוסף לסימניות
את מחפשת מקום כולל לינה?
אם לא, בבני ברק - המועדונית של עזרה למרפא לא תתנגד לעוד ידיים עוזרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;824281:
מזמן רציתי לצאת בקריאה לכל הגומלות חסדים- שתפקחנה קצת עיניים למתרחש סביבן ותלקטנה חסדים המתגוללים לידן...
זה קבוצה או פרטי?

לא הבנתי מה הכוונה, בכל אופן אני יסביר יותר את עצמי אנחנו מחפשות לעזור בשבתות שארגונים עושים כמו ערכים, לעזרה טכנית או לשמירה על ילדים (לדוגמה: כמו בהרצאות) ולא לשמור על ילדים עם בעיות
ושוב מה, אף אחד לא יודע עם גם הידברות עושים שבתות למשל כמו ערכים?

• הוסף לסימניות
הידברות עושים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;824281:
זה קבוצה או פרטי?

לא הבנת,
הן לא מחפשות "חסד" בתצורתו הגולמית...

הן רוצות לנסוע לסופשבוע בבתי מלון וכאלו עם ארגונים - בחינם - והאופציה היא ע"י שמירה וכו'...

וסליחה מאפרת רותי אם הבנתי אותן לא נכון.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, את מחפשות לעשות כיף ומצוות על הדרך. לצאת מהשגרה, להתאוורר...גם אני הייתי כזו.התנדבתי במלון שקרוב אלינו יחד עם חברות. לפעמים גם שמירטפנו בתשלום. באמת היה חוויה, היום כשאני בוגרת אני מבינה למה הסמינר עצר את החגיגה לצערנו הרב.
בכל מלון סטנדרטי מסתובבים אנשי צוות, בד"כ לא אנשים ברמה רוחנית מי יודע מה...הדמות הכי צדיקה הוא המשגיח. הנופשים האחרים שבאים מתכוונים להתפרק לבלות-לא לאגור יראת שמים... האווירה היא בהתאם-מפורקת.
במיוחד כשבאים לשבתות שמיועדות לקרוב ואז באים אנשים חילונים שאין להם גרם של יראת אלוקים ולכן סחבו אותם לשם-שייקחו כמה שאפשר.
רמזתי.
אני לא יודעת בנות כמה אתן, בכל מקרה היום אני מבינה שזה לא מקום לרווקות.
גם אם הסמינר שלכן לא אוסר, או שסיימתן אותו. מציעה לכם למצוא מצוות וחוויות אחרות-מושלמות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לא התכוונו דוקא להידברות או לערכים ,אלא רק לתת דוגמא , אנחנו למשל כבר עשינו את זה בשמרטפיות בסופ"ש דרך מעון שעשו סופ"ש לעובדות ובאנו דרך המעון ולא דרך המלון וגם עכשיו אנחנו מתכוונות לזה לבוא דרך ארגון ולא דרך מלון אלא אם כן המלון חרדי למרות שידוע לי שבערכים אין בכלל קשר ביד השמרטפיות או העוזרות לאנשים שבאים אלא יש אחת שממונה עליהם.

• הוסף לסימניות
האישו פה זה לא המזמין,
הבנות נמצאות עם התינוקות ומי מביא את הילדים? לא ההורים?
ועובדי המלון מסתובבים בשטח, את רוצה לומר לי שהאחראית משגיחה גם על זה? מה היא מורה?
ומלון חרדי אין הכוונהש אנשי הצוות כולם חרדים-זה אומר שהבעלים חרדים, ושיש הפרדה וכשרות מהודרת וכו', בכל המלונות החרדיים יש מלא אחמד ומוסא ומאיה וליהיא.
לפי מה שהבנתי מאחד מארגוני הקירוב , מכיון שהם מנוסים בנושא, והם באים לקרב ולא לרחק הם לוקחים היום נשים.
ב"ה שאצלכם הכל היה בסדר אבל מספיק בת אחת שתינזק, ירחם ה'...תוכלי לפנות למשמרת הקודש והחינוך ולקבל סיפורים. הם ממליצים לא לשלוח בנות לביבי סיטר לבית שלא מכירים, וקל וחומר לשלושה ימים וכו'

• הוסף לסימניות
יש את ארגון תהילת נאוה לילדים מיוחדים שיש לו וילה בחשמונאים, אמנם לא ברמה של ערכים וכו' אבל מאוד כיף מי שמארגן את זה, זה משפחת אדלר מרמת שלמה אפשר לנסות להתקשר אליהם לשאול. אני לא זוכרת מה המספר שלהם אבל בטח יש ב144

• הוסף לסימניות
תנסו להתקשר לערכים. יש בחורה שאחראית על המתנדבות .אולי יתנו לכם את המספר שלה .בכל שבת סמינר הם לוקחים איתם קבוצת בנות שתעסיק את הילדים בזמן ההרצאות.
אני מאמינה שגם בהידברות וצוהר זה ככה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;824341:
האישו פה זה לא המזמין,
ועובדי המלון מסתובבים בשטח, את רוצה לומר לי שהאחראית משגיחה גם על זה? מה היא מורה?
ומלון חרדי אין הכוונהש אנשי הצוות כולם חרדים-זה אומר שהבעלים חרדים, ושיש הפרדה וכשרות מהודרת וכו', בכל המלונות החרדיים יש מלא אחמד ומוסא ומאיה וליהיא.
לפי מה שהבנתי מאחד מארגוני הקירוב , מכיון שהם מנוסים בנושא, והם באים לקרב ולא לרחק הם לוקחים היום נשים.
ב"ה שאצלכם הכל היה בסדר אבל מספיק בת אחת שתינזק, ירחם ה'...תוכלי לפנות למשמרת הקודש והחינוך ולקבל סיפורים. הם ממליצים לא לשלוח בנות לביבי סיטר לבית שלא מכירים, וקל וחומר לשלושה ימים וכו'

לא, אז תתפלאי לשמוע איפה שאנחנו היינו שמרטפיות הנשים באו לקחת, אבל הם היו חרדיות, והיה לנו קשר אך ורק אם האחראית ולא עם אף אחד אחר, ואני לא חושבת שיש סיבה אחת שיהיה צורך ליצור קשר עם אחד מהעובדים, וכפי שידוע לי למשל בערכים, בכל אופן זה היה לפני כמה שנים שבזמן ההרצאות שהילדים ישנו היו צריכים לעבור בפרוזדורים ולא לשמור עליהם ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;824341:
האישו פה זה לא המזמין,

אין, "שעת סיפור" את מדברת ממש ממש בשפה זרה.
אני דווקא הייתי מהזן שלא רק שלא השתתפתי בכאלה דברים אלא ההורים לא מאשרים לישון מחוץ לבית או לעשות בייביסיטר. ועם כל זאת שהייתי בגילן (ולא עבר הרבה זמן מאז), מה שכתבת כאן היה עבורי כתב סתרים לא מפוענח, כאילו מה כבר לא בסדר????? מה יכול להיות? ולמה אנשים פארנואידים?(וזאת למרות שלא היה שום סיכוי שאקבל היתר מהבית לכזה דבר).
עברו כמה שנים, היום אני מורה ושומעת סיפורים בלי סוף ורואה עד כמה הבנות שלנו ב"ה כל כך שמורות (ואולי עדיף כן להביא למודעות???) שהן לא מבינות (גם בגילאים גדולים) מה לא בסדר או מה עלול לקרות.
את יכולה לכתוב את הודעותיך 10, 15, 20 פעם. אם הייתי בגילן הייתי חושבת שאת מגזימה ופנאטית ותו לא.

ולאפרת ורותי,
יש להדברות יש לערכים ואולי גם לצוהר- ורוב האירגונים גם מקבלים נערות בגילכן.
עם כל זאת, כדאי אולי בכל זאת לשקול שנית. גם בלי להבין למה איך וכמה, דענה שהאזהרות כאן הן לא סתם. כדאי לחשוב טוב טוב לפני כן.

בקשר לשבתות של אדלר- היו לי חברות שהלכו איתם לשבתות ומאאאד מאאד נהנו. כדאי לשקול.

בהצלחה ובהנאה בכל אשר תפנינה!

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי כמוך לשם שינוי ההורים שלי לא הסכימו בשום אופן שאשן מחוץ לבית
מה שכן הייתי הולכת בחופש הגדול על בסיס יומי וללא שינה
אצל צוהר, ולא ניתקלנו בחיים בבעלים אלא רק בנשים, והם היו עושים את זה במקומות של חרדים,
לא זכור לי שמשהי נפלה או קרא לה משו או התחילה לדבר עם כל מיני מחמודים.

אבל אין היום זה לא מה שהיה פעם.והיראת שמים של פעם זה לא כמו היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;824534:
לא זכור לי שמשהי נפלה או קרא לה משו או התחילה לדבר עם כל מיני מחמודים.

אבל אין היום זה לא מה שהיה פעם.והיראת שמים של פעם זה לא כמו היום.

א. לא חייב להיות שאת שותפה לכל מה שקרה מאחורי הקלעים...
ב. היראת שמים של הבנות בסדר, הן צדיקות ונשמרות הבעיה שהפריצות בחוץ גדולה החשיפה מחרידה הכל בזול.... ושם עלולה להיות הנפילה.. אני לא חושבת שהבעיה ביראת שמיים של הבנות..

• הוסף לסימניות
טוב אצלינו זה היה יותר הפחד של ההורים
מאשר היראת שמים

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכל היועצות!
אבל רק רצינו לדעת אם יש לכם מספרי טלפונים, ובעזרת השם
נחשוב טוב טוב לפני שנלך למקום.
ושוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה