מידע שימושי מחפשים "אוצר החכמה" למכירה

• הוסף לסימניות
חבר שלי מוכר
עם כל החבילות (עוז והדר והשאר)
גירסא 100,000 ספרים
הוא זכה בזה בהגרלה
0548487669

• הוסף לסימניות
זה לא אני, זה חבר שלי
הוא אמר לי שפחות מהמחיר המבצע הכי זול

• הוסף לסימניות
לחתנים עד חודש אחרי החתונה זה חצי מחיר

• הוסף לסימניות
יש עכשיו הגרלה על 3 תוכנות אוצה''ח למתחסנים

מתוך הפורום...
3 אנשים יכולים לזכות בתכנת 'אוצר החכמה' חינם אין כסף!

מתוך מחויבות עמוקה לקהילה ודאגה כנה לשלום הציבור, החלטנו לתרום ולערוך הגרלה על 3 תוכנות 'אוצר החכמה' בגירסה החדשה ביותר, למי שיקבל את שני חיסוני הקורונה. הזכות להשתתף בהגרלה תקפה למי שמתחסן (חיסון ראשון) מתאריך ו' אדר 18/2/21 והלאה.
לאחר שהתחסנתם פעמיים, שילחו לנו למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את אישור ההתחסנות ותצלום תעודת זהות והצטרפו להגרלה שתתקיים בעז"ה ביום שני כ"ג ניסן 5/4/21 במשרדנו בירושלים.
בתקווה לבשורות טובות, הנהלת 'אוצר החכמה' ירושלים.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי על זה. @בגולה זה נכון?

קניתי לבעלי לפני שנה,

אני יחפש לך את הצלום של הפרטים של זה.
עריכה:
הנה מהמייל ששלחו לי בזמנו:

שלום,

לגבי פנייתכם,

מצורף מחירון תכנת אוצר החכמה.

לגבי חתנים- יש 50% הנחה עד חודש אחרי החתונה. ההנחה לחתן בעצמו ולא לקרובי משפחה או לאחרים.

אם עדיין זה בתוך חודש מהחתונה מצורף גם מחירון חתנים.

עמ"נ לרכוש במבצע חתנים- החתן יצטרך לחתום על הסכם שאינו מעביר/מוכר/משאיל את התכנה לאף אדם אחר ב-3 שנים הראשונות אלא רק הוא מתשמש בתכנה.

יחד עם ההסכם צריך לשלוח לנו צילום ת.ז. של החתן+ הזמנה של החתונה.

מצורף ההסכם
1613972742086.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה המחיר בד"כ לאוצר החכמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה