מחפשים אורגן מקצועי יד שניה - למתקדמת

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=303165&highlight=אורגן

אני מחפשת לבת שלי שלומדת כבר 3 שנים, ומוכשרת מאד.
יש לה כרגע את הפשוט של ימהה ואנחנו רוצים אורגן מקצועי,
לא מצאתי ביד שניה הצעות מתאימות עד 2000 ש"ח.

מי שיוכל לתת קישורים מתאימים, או רוצה למכור בעצמו,
אשמח לדעת.
תודה

לגבי חדש, המורה ממליצה על korg pa300 (כמובן בהתאם לתקציב), כדאי?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לקשר ליד 2 כי האתר הזה בעיייתי למשתמשי נטפרי. אבל צריך לחפש שם ב"כלי נגינה" גם ב"אורגנים" וגם ב"קלידים".
לגבי חדש - לדעתי עדיף לכם ימהה PSR770 - יותר קל ונוח להפעלה. קורג כלי קצת מסובך.

• הוסף לסימניות
עוד משהו, לפעמים בחנויות יודעים לקשר לכאלה שמתעסקים ביד שניה, טכנאים וכאלה.
אני בעצמי קניתי פעם אורגן יד שניה מאיזה סוחר אורגנים שהגעתי אליו דרך החנות "אורגנים זה אנחנו"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2397017:
אין לי אפשרות לקשר ליד 2 כי האתר הזה בעיייתי למשתמשי נטפרי. אבל צריך לחפש שם ב"כלי נגינה" גם ב"אורגנים" וגם ב"קלידים".
לגבי חדש - לדעתי עדיף לכם ימהה PSR770 - יותר קל ונוח להפעלה. קורג כלי קצת מסובך.

ביד 2 אורגנים וקלידים עברתי על הכל כמה פעמים.
המחירים יותר גבוהים.

בכל אופן תודה, אני אנסה מה שהצעת

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה