דרוש מידע מחפשים בדחיפות מרפאה באיזור המרכז לסכרת 1 בוגרים

• הוסף לסימניות
צעיר בוגר (25) שאובחן עם סכרת 1
שוחרר מבי"ח בלי הרבה הסברים
הוא במאוחדת. שלחו אותו לד"ר דביר בבני ברק, וזה לא מוצלח בלשון המעטה. אין הסבר, אין הבנה שסכרת 1 שונה מ2, דיאטנית שמסבירה לעבור לקמח שיפון.

בינתיים החודשים עברו, הוא לא מאוזן, אין משאבה באופק. הוא חייב מעקב של מרפאה טובה ומסורה שתדריך אותו

הבעיה- צריך מרפאה מחוץ לבי"ח בגלל טומאת כהנים.
במרפאה במודיעין לא מקבלים חדשים.

מה האופציות באיזור המרכז?
אפשר בתשלום אם אין ברירה
או לעבור קופה.

נשמח לכל תובנה מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
זה של מאוחדת, באבני נזר יש שם פעם בשבוע בימי שני רופאה, אחות ודיאטנית של סכרת.
הרופאה היא ד"ר שרון גבעון.
דרך אגב מעל גיל 18 קשה יותר לקבל משאבה.
לנשים מעל 18 נותנים יותר בקלות כשזה הכנה או תוך כדי הריון מה שאין לגברים

• הוסף לסימניות
פרופסור אלדור שהוא מנהל יחידת הסוכרת באיכילוב
מקבל במאוחדת ברמת גן בנתן הנביא 6
יש שם גם אחות מדהימה )משלנו🙂🙃( בשם אפרת טכו שיכולה לעזור לכם המון

• הוסף לסימניות
צעיר בוגר (25) שאובחן עם סכרת 1
שוחרר מבי"ח בלי הרבה הסברים
הוא במאוחדת. שלחו אותו לד"ר דביר בבני ברק, וזה לא מוצלח בלשון המעטה. אין הסבר, אין הבנה שסכרת 1 שונה מ2, דיאטנית שמסבירה לעבור לקמח שיפון.

בינתיים החודשים עברו, הוא לא מאוזן, אין משאבה באופק. הוא חייב מעקב של מרפאה טובה ומסורה שתדריך אותו

הבעיה- צריך מרפאה מחוץ לבי"ח בגלל טומאת כהנים.
במרפאה במודיעין לא מקבלים חדשים.

מה האופציות באיזור המרכז?
אפשר בתשלום אם אין ברירה
או לעבור קופה.

נשמח לכל תובנה מבעלי נסיון
לא כל רופא שמבין בסכרת מבין בסכרת סוג 1. בכל עיר יש את הקופת חולים שיותר טובה לסכרת סוג 1 ואת הרופאים הטובים יותר וכדאי לעשות בירור על זה. כדאי לברר באיזור המגורים שלכם, חבל על יום שעובר (מקווה שהסתדרתם לבינתיים). אני חייב גם לציין שהקופת חולים הגרועה והמסורבלת והקמצנית ביותר לחולי סכרת היא מאוחדת וכדאי לחשוב היטב לפני שממשיכים טיפול שם. מכבי נחשבת להכי טובה אך גם לאומית יש בה שירות מעולה (על כללית איני יודע) אם אתם עוברים קופת חולים ניתן לעשות את זה דרך נציג מוגדר והוא יכול לבדוק מראש מול הקופ"ח את הזכאויות שלכם, וגם לדאוג אחר כך להנעת התהליך של קבלת המשאבה במהירות והפנייה שלכם לאנשים הרלוונטיים. באופן כללי יש קו של סיוע לאנשים עם סכרת סוג 1 שיכול מאוד להועיל לכם בתחילת הליך שכזה, במיוחד אם תרצו להתחבר ללופ או למשאבה המתקדמת של הומניפוד 5 שעתידה לצאת בקרוב. אני מקווה שלבנתיים הופנתם למי שצריך, אבל אם אתם עדיין בבילבול וצריכים סיוע תצרו איתי קשר 34171056 בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מכירה משהו שלקח משהו טבעי ומאד איזן לו בסיעתא דשמיא את הסכרת
אפשר להתקשר אלי למידע

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי
אז יש בירושלים את מרפאת הצבי
ואת משגב עם או דך נראה לי
יש שמה רופאים ממש טובים!!!

• הוסף לסימניות
אני חולה סוכרת סוג 1
ואני מבוטח במכבי
בשנים הראשונות מגיל 8 עד 16 הייתי מטופל בשניידר ומכבי היה משלם והייתי מאוד מאוד מרוצה
וכשהתבגרתי עבירו אותי למרפה של מכבי בת"א
ושם הרופאים היו מאוד מוצלחים אבל לא לסוכרת סוג 1
עד שהחלטתי שאני למרפה הנ"ל לא הולך עדיף להישאר בבית
אז ההורים שלי הלכו להתייעץ עם הרב קרליץ אשר הוא מומחה מאוד גדול לסכרת
והוא המליץ לי על דוקטור יוסי לא זוכר את המשפחה שמקבל במעייני ובמכון סכרת במרכז מכבי גלובל בפ"ת וב"ה היום אני מרוצה מעל לראש ממנו אחד שבאמת מבין גם בסוכרת וגם במטופל

• הוסף לסימניות
אני חולה סוכרת סוג 1
ואני מבוטח במכבי
בשנים הראשונות מגיל 8 עד 16 הייתי מטופל בשניידר ומכבי היה משלם והייתי מאוד מאוד מרוצה
וכשהתבגרתי עבירו אותי למרפה של מכבי בת"א
ושם הרופאים היו מאוד מוצלחים אבל לא לסוכרת סוג 1
עד שהחלטתי שאני למרפה הנ"ל לא הולך עדיף להישאר בבית
אז ההורים שלי הלכו להתייעץ עם הרב קרליץ אשר הוא מומחה מאוד גדול לסכרת
והוא המליץ לי על דוקטור יוסי לא זוכר את המשפחה שמקבל במעייני ובמכון סכרת במרכז מכבי גלובל בפ"ת וב"ה היום אני מרוצה מעל לראש ממנו אחד שבאמת מבין גם בסוכרת וגם במטופל
קוראים לו יוסי מניסטרסקי הוא רופא שתו"מ
מאוד מאוד מומלץ

• הוסף לסימניות
אם מקשים עליו לקבל משאבה יכול לפנות אלי אסביר לו איך מקבלים תיכף ומיד YAEL10203045 שטרודך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה