בקשה מחפשים גרפיקאי/ת עם לב – לפרויקט של חסד והשפעה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני עובד בימים אלו על פרויקט חשוב מאוד שקשור לחיזוק השמחה והמוטיבציה בקרב הציבור – ובמיוחד בקרב בחורי הישיבות והנוער החרדי.

הפרויקט ב"ה מתקדם, ונמצא בימים אלו בשלב קריטי של הפקה ראשונית.
אני מחפש גרפיקאי/ת שמוכן/ה לתרום קצת מזמנו (גם אם חלקי או חד-פעמי) כדי לסייע בעיצוב גרפי של הלוגו לפרוייקט ובמידה ויוכל גם לעזור בהמשך בעיצובים נוספים כגון: סטיקרים, עלונים, דפי מסר וכד'.

מדובר בשליחות של ממש – עזרה בפרויקט שיכול לחזק נפשית ורוחנית מאות ואולי אלפי אנשים.
בשלב זה לא ניתן לחשוף את כל פרטי המיזם, אך אשתף בפרטי ההפקה עצמה כמובן לאחר פנייה אישית.

מתאים גם לגרפיקאים בתחילת הדרך שרוצים לצבור ניסיון בפרויקט עם נשמה, וגם לבעלי ניסיון שרוצים לתרום מהכישרון שה’ חנן אותם בו.

אם יש בכם לב פתוח ורצון לקחת חלק בדבר של חסד ושליחות – אשמח מאוד להיות איתכם בקשר.

• הוסף לסימניות
בכיף ובשמחה
אני יכולה להכין לכם
השאלה עד מתי אתם צריכים שזה יהיה מוכן?

• הוסף לסימניות
בכיף ובשמחה
אני יכולה להכין לכם
השאלה עד מתי אתם צריכים שזה יהיה מוכן?

עד תחילת בין הזמנים יום אחרי תשעה באב שאז אנחנו רוצים לפרסם את הפרוייקט כלומר להתחיל בשלב הראשוני של פרסום המיזם,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה