מחפשים דירה בביתר,,,,,,,,,,

• הוסף לסימניות
מחפשים דירה מיידית בביתר להשכרה במרכז B של 3.5 חדרים עדיף מרוהטת אפשרות גם חלקית
0527616372
0527142006
תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
מקפיצה בשבילך. וגם בשבילי :)
אני צריכה לפנות יום אחרי ט' באב ואין לי דירה.
3/4 חדרים. לא מרוהטת.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה בשבילכם
וגם בשבילי
אנחנו מחפשים דירה שמתאימה לזוג עם תינוק בB

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת דירה בת 3/4 חדרים ב B2

• הוסף לסימניות
תיווך נכון:
02-5802007

• הוסף לסימניות
אין בלי תיווך?
אולי מישהו בביתר יכול לסרוק מהעיתון ולעלות זה יעזור לכולנו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה אבל אני חסומה
אולי מישהו בכל אופן יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מקפיץ בשבילכם, וגם בשבילינו.

אנחנו מחפשים דירה של 3 חדרים בB ׁׁׁׂׂ(עדיף B2).
וכמה שמחפשים לא מוצאים מאומה.
אין דירות נורמאליות. רק יחידות דיור.

• הוסף לסימניות
תיווך לוקח חודש שלם. בררנו זה המון!
תמי דירה של 2.5 חדרים זה בסדר עם תינוק.

• הוסף לסימניות
תמי דירה של 2.5 חדרים זה בסדר עם תינוק.
נשמע מעולה
אשמח לקבל פרטים:
כתובת?
קומה?
מחיר?
ריהוט?
מזגן?
וכו'

• הוסף לסימניות
תמי, תזכירי לי מחר אעתיק לך מהלוח של העיתון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה