מחפשים דירה להשכרה בצפת לשבת חנוכה

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים דירה נקיה להשכרה (עדיף דירה שמיועדת רק להשכרה, לא משפחה שגרה שם כל השנה ויוצאת לפנות את הדירה )
אנחנו מחפשים באזור התחנה המרכזית
הדירה צריכה להתאים למשפחה בת 8-11 נפשות (עדיין לא בטוח אם 8 יסעו או 11)
אפשר באישי
תודה

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי

• הוסף לסימניות
יש לאחותי דירה מהממת, מרווחת ונקיה, "בעלבתיש" לגמרי, עם נוף משגע, אבל לא ממש באזור התחנה המרכזית כי אם בבניין של טוקר, למי שמכיר, צמוד לקרית ברסלב, מתחת לעיר העתיקה.
אשמח לתת פרטים באישי למי שמתאים לו

• הוסף לסימניות
מחפשת דוקא בתחנה המרכזית.
מכירים?

• הוסף לסימניות
אין לי דירה להציע לך,

אבל לפי מה שאני מכירה התחנה המרכזית לא נמצאת באיזור ממש מיושב,
יש בצד אחד את העיר העתיקה,
בצד שני איזור הדרום
ובצד אחר למעלה איזור כנען,
כולם במרחק הליכה של 10 דקות +-

• הוסף לסימניות
באזור התחנה המרכזית יש את מעלה כנען
ויש שם דירות להשכרה
אבל אין לי טלפון
נסי לחפש באתר של צימרים
ואגב יש שם חרדים ודתיים בשכונה הזו
עד כמה שזכור לי זה 3 דקות הליכה (יש לי קרוב משפחה שגר שם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה