- הוסף לסימניות
זוכרים שחיפשתי שלשום דפוס דחוף?
(תודה לנקי כפיים על העובי גב ולכל אלו שעזרו)
דטה פרינט בבני ברק לא רצה להתחייב לי לגמור עד אתמול בערב (יומיים עבודה).
הייתי לחוץ!
מה עושים?
(טלפון לקופת העיר ו)פותחים אשכול בפורום!
שמתי הודעה בפורום 'מי יכול לעזור לי?' וקיבלתי גם הודעה באישי שנזכרתי מאוחר אבל אולי אפשר עוד לעשות משהו.
בקיצור,
אחרי חמש דקות ששמתי הודעה בפורום (ואחרי טלפון לקופת העיר) מתקשר אלי חיים דיקמן היקר ומספר לי שיש דפוס בתל אביב שעשה לו עבודה מהירה וזריזה ובמחיר זול והוא היה מאוד מרוצה.
מה אגיד לכם?
אתמול בבוקר (10.00) רק התחילו להדפיס. 350 חוברות בגודל a5 עם עטיפת צבע עם למינציה וכריכה בחום - 138 עמודים.
בשש אחה"צ הם מתקשרים אלי שזה מוכן!
עבודה איכותית, שירות מצויין, ומחיר? הרבה יותר זול מההצעה הכי זולה שקיבלתי בבני ברק.
סיפרתי למאיר מהדפוס על הפורום. אם אתם פונים אליו, תגידו שאתם מ'פרוג' הפורום של הגרפיקאים החרדים.
הם עושים את כל סוגי העבודות בדיגיטלי, כולל הדפסות על שמשונית, מגנטים, ניילון וכו' גם בכמויות קטנות, ובמחירים אטרקטיביים.
דפוס מאירום, רח' שביל המפעל 10 03-6811012
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
http://www.meirom.co.il/
(תודה לנקי כפיים על העובי גב ולכל אלו שעזרו)
דטה פרינט בבני ברק לא רצה להתחייב לי לגמור עד אתמול בערב (יומיים עבודה).
הייתי לחוץ!
מה עושים?
(טלפון לקופת העיר ו)פותחים אשכול בפורום!
שמתי הודעה בפורום 'מי יכול לעזור לי?' וקיבלתי גם הודעה באישי שנזכרתי מאוחר אבל אולי אפשר עוד לעשות משהו.
בקיצור,
אחרי חמש דקות ששמתי הודעה בפורום (ואחרי טלפון לקופת העיר) מתקשר אלי חיים דיקמן היקר ומספר לי שיש דפוס בתל אביב שעשה לו עבודה מהירה וזריזה ובמחיר זול והוא היה מאוד מרוצה.
מה אגיד לכם?
אתמול בבוקר (10.00) רק התחילו להדפיס. 350 חוברות בגודל a5 עם עטיפת צבע עם למינציה וכריכה בחום - 138 עמודים.
בשש אחה"צ הם מתקשרים אלי שזה מוכן!
עבודה איכותית, שירות מצויין, ומחיר? הרבה יותר זול מההצעה הכי זולה שקיבלתי בבני ברק.
סיפרתי למאיר מהדפוס על הפורום. אם אתם פונים אליו, תגידו שאתם מ'פרוג' הפורום של הגרפיקאים החרדים.
הם עושים את כל סוגי העבודות בדיגיטלי, כולל הדפסות על שמשונית, מגנטים, ניילון וכו' גם בכמויות קטנות, ובמחירים אטרקטיביים.
דפוס מאירום, רח' שביל המפעל 10 03-6811012
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
http://www.meirom.co.il/
הנושאים החמים