- הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1056351:יש גן יפה ולא עמוס בפסגת זאב, סמוך לתחנה האחרונה של הרכבת הקלה.
ושמו בישראל?
נכתב ע"י GRN;1056351:יש גן יפה ולא עמוס בפסגת זאב, סמוך לתחנה האחרונה של הרכבת הקלה.
נכתב ע"י sh12;1056350:אני אוהבת לפתוח את מפת העיר ולראות כמה שטח יש, והאם ירוק...
וכך גם רואים את המיקום ואת הזמינות
[כמובן שלא להסתמך רק על המפה]
https://maps.google.co.il/maps?q=גן...92334&oq=גן+סאקר&hq=גן+סאקר,+ירושלים&t=m&z=15
נכתב ע"י נוי;1056344:איך גן העצמאות מבחינת סגנון המבקרים?
(או איך אחותי שואלת- כמה אחוזי כלבים ושאר חיות מחמד?)
נכתב ע"י מרור;1056471:שמעתי על גינה יפה בקרית יובל, מכירים?
נכתב ע"י GRN;1056646:קוראים לו הגן הטכנולוגי, אל תשאלי אותי למה
זה קרוב לתחנה האחרונה של הרכבת הקלה, למי שרצתה גינה יפה בשילוב הרכבת הקלה (ויש שם נוף מדהים!)
מה, זה עם מגלשות האבן הענקיות?נכתב ע"י נתנאלה;1056698:גן האבן בעיר גנים, בהמשך הרחוב המתעגל מהמפלצת. מתקנים ישנים אבל הרבה, ודי גדול ושקט
נסעתי לשם בשבוע שעברנכתב ע"י sarigold5;1056703:בשביל להגיע לשם מהעיר עם הרכבת הקלה צריך לעבור בשועפט הערבית.
אני ממליצה לקחת אוטובוס במקום.
נכתב ע"י GRN;1056646:קוראים לו הגן הטכנולוגי, אל תשאלי אותי למה
זה קרוב לתחנה האחרונה של הרכבת הקלה, למי שרצתה גינה יפה בשילוב הרכבת הקלה (ויש שם נוף מדהים!)
נכתב ע"י נוי;1056705:מה, זה עם מגלשות האבן הענקיות?
הוא קיים עדיין?
איזה זכרונות ילדות מתוקים...
כן. הגן הארכיאולוגי.נכתב ע"י sh12;1058129:האם לזה כוונתך?
https://maps.google.co.il/maps?q=חי...או+ירושלים&hnear=חיל+האוויר,+ירושלים&t=m&z=16
אשמח להכוונה ואולי אם יש תמונות מהמקום לפני שנטרח לנסוע...
תודה.
נכתב ע"י GRN;1058226:כן. הגן הארכיאולוגי.
אופס, איזה טעות! אין לי תמונות.
נכתב ע"י GRN;1056646:קוראים לו הגן הטכנולוגי, אל תשאלי אותי למה![]()
נכתב ע"י bracha;1058367:טעות, קוראים לו הגן הארכיאולוגי,
הנה ההסבר: (מה שמצאתי באינטרנט)
הגן הארכיאולוגי בפסגת זאב מרכז (בסמוך לרחוב השריונאי) – שרידי מנזר, בור מים, גת מערות, עיקר הממצא מהתקופה הביזנטית. הגן מוסדר לביקור קהל בצורה נוחה גם עם עגלות. קיימים במקום משטחי דשא מתקני שעשועים לילדים והמקום גבוה ביחס וניתן לערוך ממנו תצפית יפה ומקיפה על השכונה וסביבתה.
נכתב ע"י GRN;1058226:כן. הגן הארכיאולוגי.
אופס, איזה טעות! אין לי תמונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים