רכבים מחפשים המלצה על רכב רחב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
נשמח להמלצה על רכב 5 מקומות, אמין וחסכוני.
מה שחשוב לנו מאוד זה שהרכב יהיה רחב וגדול, כלומר שיהיה אפשר לשים מאחורה 3 כסאות בטיחות/ 2 כסיאות ובנא מבוגר שיושב.
ותא מטען גדול.
תקציב 60,000(גמיש).
ושיהיה משנת 2016 לפחות.
יש המלצות? נשמח מאוד. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
רנו קנגו. מאוד מרווח מאחורה ותא מטען ענקקקקק. רכב גבוה...(מסחרי)
אבל זה רכב צרפתי. לא כולם אוהבים אותו מכיוון שהחלקי חילוף שלו יקרים בארץ...
יש לנו אותו, מאוד מרוצים.
מתאים לתקציב שלך.

• הוסף לסימניות
רנו פלואנס.
רכב רחב, מעולה ומכיל המון. נכנסים בקלות 3 כסאות בטיחות, וגם התא מטען גדול ומרווח.

• הוסף לסימניות
מיצובישי אאוטלנדר. לנו יש של 7 מקומות ומאמינה שזה כך גם ב5. אפשר לקשור 3 כסאות אמנם נראה לי בכל רכב זה מאתגר כי הכסאות יחסית גדולים אבל זה ממש ממש אפשרי. עם 2 כסאות ומבוגר אני אישית נסעתי ככה כמה פעמים וזה היה מצוין

• הוסף לסימניות
מיצובישי אאוטלנדר. לנו יש של 7 מקומות ומאמינה שזה כך גם ב5. אפשר לקשור 3 כסאות אמנם נראה לי בכל רכב זה מאתגר כי הכסאות יחסית גדולים אבל זה ממש ממש אפשרי. עם 2 כסאות ומבוגר אני אישית נסעתי ככה כמה פעמים וזה היה מצוין
איזה שנתון יש לכם? יש מיזוג מאחורה?

• הוסף לסימניות
טויוטה קאמרי... הכי רחב בקטגוריה המשפחתית.
לקחת לי את המילים מהפה.
ובנוסף, זה גם טויוטה. אמינה מאוד, ושוק חלפים מאוד זמין.

רק צריכת הדלק בהתאם.. קחו בחשבון.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מה שחשוב לנו מאוד זה שהרכב יהיה רחב וגדול, כלומר שיהיה אפשר לשים מאחורה 3 כסאות בטיחות/ 2 כסיאות ובנא מבוגר שיושב.
ותא מטען גדול.
תקציב 60,000(גמיש).
ושיהיה משנת 2016 לפחות.
יש המלצות? נשמח מאוד. תודה רבה.
סובארו אאוטבק

• הוסף לסימניות
רק צריכת הדלק בהתאם.. קחו בחשבון.
גם בהשוואה לרכבים בגודל שלו הוא צורך הרבה דלק? כלומר צריכת הדלק היא בגלל הגודל(ואז כל רכב בסגנון שאני אחפש יהיה כך) או הדגם?
תודה

• הוסף לסימניות
ניסאן אלטימה
אפילו יותר רחב מטיוטה קאמרי

וכן, כל רכב בגודל הזה ייקח יותר דלק,
גם בגלל שבדרך כלל יש להם מנועים יותר גדולים
סביבות 2000-2500 סמ"ק

• הוסף לסימניות
דרך אגב גם החווית נהיגה שלו היא עולם אחר, בארץ הוא נחשב לרכב מנהלים, אבל בחו"ל הוא נחשב רכב משפחתי מרווח...

• הוסף לסימניות
סובארו אאוטבק
ביקשת המלצה לרכב רחב (הוא די רחב)
יש לו תא מטען גדול מאוד
מתאים לתקציב, אפשר למצוא במחיר הזה עם כמות ק"מ נמוך.
ושנתון מהשנה שביקשת..

ותא מטען גדול.
תקציב 60,000(גמיש).
ושיהיה משנת 2016 לפחות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בשביל טויוטה שווה לרדת בשנתון או אפי' לקחת קילומטר גבוה יחסית, בטויוטה זה לא נורא בכלל הקילומטר כמובן לבדוק היטב שטופל כנדרש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה