מחפשים וויז כשר באמת לרכב? ענו על סקר ואולי זה יקרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה10;2328796:
כיום אין עדיין מכשיר ווייז כשר
שאלתי את וועדת הרבנים לעניני תקשורת, והם אומרים שיש היום 2 יהודים שפועלים בשוק ואוחזים לקראת קבלת הכשר לווייז כשר, אחד מהם ממש בזמן הקרוב.
זה יהיה מכשיר המיועד לזה בלבד, שיהיה ניכר שהוא לא מכשיר טלפון וכדו'
כיון שאני משקיע הרבה מזה אשמח לשמוע בדיוק מה שמעת ובמה מדובר זה יועיל לי מאוד
אפשר גם בפרטי

נכתב ע"י בן של מלך;2327362:
יש לנו סים עם וייז בלבד.

ניתן לפנות אלינו 072-2132999

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם אני מבין למה כוונתך אתה מתכוין לסינון של נטפרי שמאפשר וויז בלבד
אבל המכשיר פתוח לחלוטין

נכתב ע"י rutiz;2327458:
יש מכשיר שמכיל רק וויז, מאושר על ידי אאוטנט.
להשיג בוירטואל בבני ברק.
אין בוירטואל חשמל מוצר כזה! אולי כונתך למקום אחר

• הוסף לסימניות
תודה רבה ובקשה

תודה לכל המשיבים לסקר:) הגענו למספר עונים גדול!
אבל עדיין אין מספיק נתונים
אשמח אם מי שרואה את הסקר שישלח גם לאלה שאינם גולשים בפרוג להגדלת מעגלי העונים

• הוסף לסימניות
תפנה לפורום נטפרי. שם הנושא הזה יכול להיות חם יותר

• הוסף לסימניות
יש לי וויז מובנה לרכב , ללא גישה לאינטרנט, משהו חדש שיצא לאור ממש בחודשים האחרונים, אמנם המחיר שלו יקר 1800 ש"ח, אבל שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;2329743:
יש לי וויז מובנה לרכב , ללא גישה לאינטרנט, משהו חדש שיצא לאור ממש בחודשים האחרונים, אמנם המחיר שלו יקר 1800 ש"ח, אבל שווה כל שקל
מוכר זה לא כל כך חדש, זו מערכת מולטימדיה עם וויז
זה אפילו בא מובנה בחלק מהרכבים כמו בחלק מרכבי טיוטה ועוד
ואגב למערכת מולטימדיה זה המחירים לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק בכניק;2328984:
רק שלRL יש סים המיועד רק לוויז ול019 לא..
זה לא נכון.
ומסיבה פשוטה שזה הגדרה בחשבון המשתמש של הלקוח בנטפרי. ולכן אין כל הבדל אם יש לך 019 או אר-אל.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין למה כוונתך אתה מתכוין לסינון של נטפרי שמאפשר וויז בלבד
אבל המכשיר פתוח לחלוטין

ישנם טבלאטים שניתן לחסום אותם אם וויפרי (תוכת החסימה של 'נטפרי')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה