דרוש מידע מחפשים חוות דעת על עורכת דין לענייני משפחה: ורדה שטיינברג

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע חוות דעת

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר בבקשה?
או עורכת דין אחרת שטובה בכספים?

• הוסף לסימניות
ורדה שטיינברג היא תותחית ומתמחה בעיקר בחוק הנוער.

• הוסף לסימניות
יש מישהי שהיא סבלנית וישרה וטובה מאד בכספים?
שיודעת לעלות על כל השקרים של השני?
ורדה שטיינברג היא תותחית ומתמחה בעיקר בחוק הנוער.
איך היא עם כספים?

• הוסף לסימניות
יש מישהי שהיא סבלנית וישרה וטובה מאד בכספים?
שיודעת לעלות על כל השקרים של השני?

איך היא עם כספים?
ורדה היא מהעורכות דין שהרווחה רועדים מהם (לא תמיד זה עוזר כי הרווחה יכולה להתנקם במי שמביא עורך דין מדי טוב)
היא לוקחת הרבה כסף
אני מכירה אותה רק מתיק בעיניני משמורות, מרכז חירום וכו'

• הוסף לסימניות
אם זה קשור לגירושין,
תתייעצו עם דיינים.
זה גם תלוי מול מי עומדים ועוד פרמטרים
הלחצת אותי, האמת.

אני אמורה לברר איך הוא איתם? אני רוצה מישהו טוב שיגן עלי ויהיה לי נעים איתו.
מה אני אעשה?

ומקפיצה

• הוסף לסימניות
ורדה היא מהעורכות דין שהרווחה רועדים מהם (לא תמיד זה עוזר כי הרווחה יכולה להתנקם במי שמביא עורך דין מדי טוב)
היא לוקחת הרבה כסף
אני מכירה אותה רק מתיק בעיניני משמורות, מרכז חירום וכו'
גם זה מלחיץ
מה זה להתנקם? באופן חוקי?

• הוסף לסימניות
גם זה מלחיץ
מה זה להתנקם? באופן חוקי?
בסופו של דבר גם ברווחה ישובים אנשים , וכמה שהם משתדלים להישאר בדעה אובייקטיבית זה קשה וכמעט בלתי אפשרי. וברגע שרואים צד שמגיע עם עו''ד לוחמני הם פחות מחבבים את זה. ויכולים לחשוש לניכור

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר גם ברווחה ישובים אנשים , וכמה שהם משתדלים להישאר בדעה אובייקטיבית זה קשה וכמעט בלתי אפשרי. וברגע שרואים צד שמגיע עם עו''ד לוחמני הם פחות מחבבים את זה. ויכולים לחשוש לניכור
ניכור? בגלל שעומדים על הזכויות שלך?

• הוסף לסימניות
הלוואי, אולי זה גם תלוי בעיר אבל בעניינים כאלה הרווחה מנסה לצאת מהסיפור בצורה הכי קלה ובסופו של דבר בית משפט תמיד יקבל את חוות דעתם...

הייתי ממליצה להתייעץ עם מישהו שעבר משהו דומה.
אל תצפו שהרווחה תעזור לכם ואל תצפו שבבית משפט יצא הצדק...
"מְקוֹם הַמִּשְׁפָּט שָׁמָּה הָרֶשַׁע" (משלי)
לצערי ראיתי את זה מניסיון...

• הוסף לסימניות
הלוואי, אולי זה גם תלוי בעיר אבל בעניינים כאלה הרווחה מנסה לצאת מהסיפור בצורה הכי קלה ובסופו של דבר בית משפט תמיד יקבל את חוות דעתם...

הייתי ממליצה להתייעץ עם מישהו שעבר משהו דומה.
אל תצפו שהרווחה תעזור לכם ואל תצפו שבבית משפט יצא הצדק...
"מְקוֹם הַמִּשְׁפָּט שָׁמָּה הָרֶשַׁע" (משלי)
לצערי ראיתי את זה מניסיון...
אוף אתם מייאשים ממשששש
אז מה לא לקחת עורכי דין ולתת לכולם לדפוק אותך?????

בכל אופן כל תגובה מקדמת.

ואשמח להתייעץ באישי עם מי שעברה משהו דומה.

• הוסף לסימניות
התביעה בבית משפט??
אם עדיין לא, עדיף לתפוס סמכויות בביה"ד הרבני.
(לא תמיד זה עוזר כי הרווחה יכולה להתנקם במי שמביא עורך דין מדי טוב)
בתוך מי שמכיר את התחום מקרוב ומתעסק איתו, אני יכול לומר שלצערינו הרווחה (אני לא מכליל את כולם אבל כמעט רובם...) היא גוף קשה מאוד, ובעיקר למי שעושה להם שרירים, (ובעיקר אם אתה חרדי-והם חילוניים).
אני מכיר סיפורים מסמרי שיער על התנהלות של רווחה (לא רק בגלל שעשו מולם שרירים), התהנהלות על גבול הבלתי חוקי, ואפי' יש סיפור אחד מפורסם מאוד מירושלים שהגיע לבית משפט-וגם הם לא הצליחו לכופף את הרווחה, לכן כדאי להיזהר מהם, אך לא להוריד את הראש.
בכל מקרה כדאי להתייעץ עם מי שמבין ולא רק עם דיינים....

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא, עדיף לתפוס סמכויות בביה"ד הרבני.
גם שם אמרו שהכל מכור מראש וגם בבית משפט
אז בית משפט עדיף

בתי הדין לא משתפים פעולה עם הרווחה?

ומתעסק איתו,
?
אני מכיר סיפורים מסמרי שיער על התנהלות של רווחה (לא רק בגלל שעשו מולם שרירים), התהנהלות על גבול הבלתי חוקי, ואפי' יש סיפור אחד מפורסם מאוד מירושלים שהגיע לבית משפט-וגם הם לא הצליחו לכופף את הרווחה, לכן כדאי להיזהר מהם, אך לא להוריד את הראש.
מה הכוונה?
למה לכופף רווחה?
ואיפה עובר הגבול?

זבשאלה על ענייני ממון - בית משפט עדיף?

• הוסף לסימניות
גם שם אמרו שהכל מכור מראש וגם בבית משפט
אז בית משפט עדיף
לא הייתי נסחף לומר שהכל מכור מראש, אבל לכל דיין או להבדיל שופט יש אג'נדה שאתה הוא מקדם, ההבדל הוא שביה"ד קרוב יותר להלכה היהודית מאשר בית משפט...
בתי הדין לא משתפים פעולה עם הרווחה?
כלומר???
יש שיתוף פעולה וזה חייב מכח החוק, אבל יש גם צדדים הלכתיים שגם מתחשבים בהם בבי"ד.
בתחום, כלומר גירושין והמסתעף...
זבשאלה על ענייני ממון - בית משפט עדיף?
מבחינה הלכתית טהורה ודאי שלא (ערכאות וכו'). אבל בנוגע למזונות לפעמים בית משפט פוסק מזונות גבוהים יותר מבי"ד רבני.

• הוסף לסימניות
בתחום, כלומר גירושין והמסתעף...
יש מקצוע כזה?
אולי ניעזר.

תודה על התגובות
אשמח לשמוע עוד גם על משמעות עורכי הדין ביחס לדיינים או לשופטים.

אם יש חוק אז יש חוק, נכון?

• הוסף לסימניות
אבל בנוגע למזונות לפעמים בית משפט פוסק מזונות גבוהים יותר מבי"ד רבני.
פעם זה היה נכון, היום בד"כ בבית משפט מתחשבים גם בהכנסות של האמא (מעל גיל 6), וגם בחלוקת זמני שהות בקביעת סכום המזונות. כך שבבית דין המזונות גבוהים יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....