מחפשים להשכרה

• הוסף לסימניות
:(:)שמלה בצבע שמנת רק מיוחדת עם חריזה של אבנים לגיל 17 סגנון ארופאי היינו בהרבה השכרות ועדין לא מצאנו אולי למישהו יש
תודה ואצליכם בשמחות

• הוסף לסימניות
יש משהו שאני מכרה בבני ברק, תפרו לחתונה קודמת שמלות שמנת מדהימות - אבל קצרות. אם זה מעניין אותך אברר את המספר מחר בע"ה

• הוסף לסימניות
היית אצל אתי מלר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;819026:
יש משהו שאני מכרה בבני ברק, תפרו לחתונה קודמת שמלות שמנת מדהימות - אבל קצרות. אם זה מעניין אותך אברר את המספר מחר בע"ה

מאד אשמח אם זה יהיה מוקדם כי היום אני בב"ב ורצינו קצר
המון תודה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;819054:
היית אצל אתי מלר?

איך הכתובת? כי מרב שהייתי אני זוכרת יותר כתובות
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;818935:
:(:)שמלה בצבע שמנת רק מיוחדת עם חריזה של אבנים לגיל 17 סגנון ארופאי היינו בהרבה השכרות ועדין לא מצאנו אולי למישהו יש
תודה ואצליכם בשמחות

אני יודעת שלסינדרלה בב"ב הגיעו דברים חדשים מאד יפים בסגנון שאת מחפשת. שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;819173:
אני יודעת שלסינדרלה בב"ב הגיעו דברים חדשים מאד יפים בסגנון שאת מחפשת. שווה בדיקה.
היינו באמת דברים יפים אבל היה תפוס לתאריך שלנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;819161:
איך הכתובת? כי מרב שהייתי אני זוכרת יותר כתובות
תודה

רח' גבעת משה בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה