מחפשים מידע על מכונת קפה

• הוסף לסימניות
תודה, אני מעוניינת במכונה שלא דורשת מדי הרבה התעסקות, לפולים/קפסולות
אזור ה 1000-2000 ש"ח
אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי:)

• הוסף לסימניות
לי יש את המכונה הזו+מקציף חלב בנפרד שלהם ואני מאד מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
לי יש מכונה של דלונגי. הייתי מאד מרוצה אבל אחרי שלושה שבועות נדלק לי האור האדום של אבנית. הבנתי שצריך ניקוי רק אחרי כמה חודשים. אני מנסה להתקשר לחברה אבל בנתיים מעבירים אותי רק לשירות לקוחות. מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
לי יש מכונה של דלונגי. הייתי מאד מרוצה אבל אחרי שלושה שבועות נדלק לי האור האדום של אבנית. הבנתי שצריך ניקוי רק אחרי כמה חודשים. אני מנסה להתקשר לחברה אבל בנתיים מעבירים אותי רק לשירות לקוחות. מה אפשר לעשות?
אני פשוט עושה ניקוי
זה באמת בתדירות של פעם בחודש בערך
אולי בגלל שהמכונה בשימוש מסיבי אצלינו.
אבל זה תהליך ממש פשוט
כן צריך לקחת את זה בחשבון שזה חלק מההוצאות השוטפות של המכונה.
בדיוק כמו שמי שקונה מכונה שעובדת על קפסולות אמור לקחת בחשבון את העלות של הקפסולות.

• הוסף לסימניות
צריך חומר יעודי דוקא לדלונגי או שכל מסיר אבנית טוב?

• הוסף לסימניות
צריך חומר יעודי דוקא לדלונגי או שכל מסיר אבנית טוב?
כל עוד אני בתקופת האחריות
אני מעדיפה להשתמש במקורי
שאף אחד לא יוכל לטעון שבגלל זה אין לי אחריות.
מאותה סיבה אני משתמשת גם בטינקו בחומר מקורי.
יכול להיות שתחליפים זולים יהיו לא פחות טובים.

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי. אבל אני, כדי לא לטבול את המכונה נתתי אותה לחשמלאי שיפרק וירכיב את התקע. נראה לי שזה בכל מקרה הוריד את האחריות. לא?

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי. אבל אני, כדי לא לטבול את המכונה נתתי אותה לחשמלאי שיפרק וירכיב את התקע. נראה לי שזה בכל מקרה הוריד את האחריות. לא?
אנחנו לא פירקנו, אלא עשינו מכירה לגוי דרך מכון צומת.
למי שלא סומך על זה באמת אין אני לא מכירה דרך להשתמש שלא תפגע באחריות.

• הוסף לסימניות
זה הדגם שקנינו
Delonghi DEDICA STYLE EC685
בינתיים (ארבעה חודשים) מרוצים.
עם מקציף חלב.

למיטב זכרוני לא. רק קיטור
היי
קניתי את המכונה הזו בדגם הזה. אפשר לשאול לגבי ההקצפה של החלב, למה זה יוצא חלב וקצף בנפרד ולא חלב מוקצף? צריך לנסות להקציף עוד ועוד או הקצפה בצורות שונות?
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
קנית אותה?
יש למישהו מידי עליה?
פוד אפיל 5 ב1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה