דרוש מידע מחפשים מקום סגור, רצוי עם בריכה, למפגש משפחתי גדול (כ-100 איש)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מנסים למצוא מקום עם בריכה ומרחבי דשא/ וילה, רצוי עם בריכה גדולה לפגש משפחתי מהצהרים אל תוך הלילה.
חשוב שהבריכה לא תהיה פתוחה לאזור הדשא ע"מ לאפשר זמנים לבנים ולבנות.
(בעבר בריכת נס הרים התאימה לנו, כיום סגורה- רק כדי להבין את הכיוון).
מאחר וזה אל תוך הלילה רצוי מקום בו לא צריכים לעצור רמקולים ב-11:00 בלילה..
לא בצפון. רק אזו המרכז-ירושלים וסביבותיה-דרום.

• הוסף לסימניות
מכירה משפחה בסדר גודל זהה שסגרו את חוויה בחווה בבית חלקיה.
(לא יודעת לומר לגבי בריכה. אבל היה מתנפחים עם מים)

• הוסף לסימניות
אולי במלון בית האלה.
לכאורה לא זול, אבל מקום מדהים.
משכירים גם רק לארועים ללא שהות במקום.

• הוסף לסימניות
יש במושב מחסיה (בית שמש) מקום חמוד אבל הבריכה לא סגורה אולי אפשר לשים מחיצה

• הוסף לסימניות
תודה לכל בעלי הרעיונות!
מה השם של המקום במחסיה?
אני לא זוכר אני יברר מחר (אם זה רלונטי) מה שידוע לי מהכניסה למושב הבית הראשון בצד שמאל

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר אני יברר מחר (אם זה רלונטי) מה שידוע לי מהכניסה למושב הבית הראשון בצד שמאל
אם אדע מה השם אוכל לאתר פרטי התקשרות ולברר אם שייך לסגור את הבריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה