דרוש מידע מחפשים צלם לחתונה למי יש המלצות

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפש צלם לחתונה וראיתי פה

אבל אף אחד לא הביא שם תקציב מי יכול להמליץ לי על תקציב של נגיד עד 12000

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על צלם מצוין בשם מושיקו לנקרי

מחירים סבירים לחלוטין!!
השירות שהוא נתן, הנעימות, התקתוק, אלבומים מיוחדים

אני כבר המלצתי עליו לכמה חברות ובמשפחה וכולם ממשיכים להמליץ הלאה....

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על צלם מצוין בשם מושיקו לנקרי

מחירים סבירים לחלוטין!!
השירות שהוא נתן, הנעימות, התקתוק, אלבומים מיוחדים

אני כבר המלצתי עליו לכמה חברות ובמשפחה וכולם ממשיכים להמליץ הלאה....

תודה אבל הוא תפוס באותו היום שאנחנו צריכים יש לך אולי עוד אחד

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפש צלם לחתונה וראיתי פה

אבל אף אחד לא הביא שם תקציב מי יכול להמליץ לי על תקציב של נגיד עד 12000
קובי כץ מהחברה של רבינסקי
המחיר שלו נראלי מתחיל מ5 בערך
תבררו אצל החברה על מחירים בדיוק יש שם עוד כמה טובים...

• הוסף לסימניות
הי
אשמח לקבל שם של מסריט אירועים טוב בבית שמש לשתי אירועים (אחד מהאירועים במוצאי שבת מיד לאחר שבת ולכן צריך מישהו מהעיר)
דחוף ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה