מחפשים רואה/ת חשבון בירושלים

• הוסף לסימניות
בשנים האחרונות היינו אצל רואה חשבון שמתעסק עם לקוחות גדולים במיוחד, שלא ספר אותנו, לא היה עם מי להתייעץ, שנגיש לו פתרונות אנחנו, ואם הסכום חרג בכמה אלפים לא עניין אותו לעזור לנו. אז נשלם מס גבוה- אלפים בודדים זה סכום קטן.. (ועוד לוקח 2000 לשנה).

אז עכשו אנחנו מחפשים משרד / רואה/ת חשבון
לעוסק פטור
ירושלים. ניסיון. מעולה. יחס ושרות אדיבים. וכמובן נותן שרות באופן מקיף לעסק.

תודה מראש לממליצים :)

• הוסף לסימניות
יש לי רואת חשבון מעולה בביתר. (אתי מצגר)
אני מירושלים, והיא שווה את המאמץ של נסיעה פעם בשנה לביתר.

• הוסף לסימניות
יש את בודה
מבית וגן.

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מעולה מירושלים - דבורה רפופורט.
אם את רוצה, אוכל לקשר ביניכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בירה;1765304:
באמת רואה הרבה את הפרסום שלו.
ממליצים?
בהחלט. אמינים מאד.

• הוסף לסימניות
יש את קדם משרד צעיר ומקצועי ואמין בכנפ"ש ממליצים בחום

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל..
עוסק פטור לא צריך רואה חשבון..
צריך דו"ח שנתי, אבל כל שנה אפשר ללכת למישהו אחר..

• הוסף לסימניות
רואת חשבון שלי, אין עליה מכל הבחינות - מקצועית, אישית, שירות ומחיר.
אביטל אקשטיין: 052-7606064

• הוסף לסימניות
יש ברמות אחת מקצועית מאוד, מעולה בקטע של תכנוני מס, פתחה עכשיו משרד ונותנת שירות מעולה ויחס אישי
אסתי מנחם - 052-4775015

• הוסף לסימניות
המלצתי לך באישי על משהי מעולה ומסורה במיוחד!!
למרות הותק במקצוע, היא מתייחסת אל כל לקוח בצורה יוצאת מן הכלל.
מירושלים.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על יועצת מס מעולה בהר נוף, מתמחה בעסקים קטנים ובעמותות. מאד מקצועית ומנוסה. יש לה הרבה לקוחות מרוצים. קוראים לה - חדוה שימלמן 054-8446751. נותנת יחס אישי יוצא מן הכלל.
נסי, היא נהדרת.

• הוסף לסימניות
יש את ר' יהודה מילר מבני ברק.
הוא מעולה, עונה על כל השאלות, מלא סבלנות וידע, פשוט מומלץ

נכון ביקשת בירושלים, אבל אני במקור מירושלים, אצלו.
וזה שווה, בעיני, את המרחק.

• הוסף לסימניות
מפורסם כל שבוע ביום שישי בעיתון הפלס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה