או תגנו ב אותו משם.במקרה שיהיה משהו רלוונטי, החברה תיצור קשר עם בעל הרעיון ותמשיך איתו משם.
רעיון מצוייןדוקא כן.
רעיון מהיום.
לפתח אפליקציה, שסורקים לתוכה את הברקוד של כל חשבונית שמקבלים, וכן מעבירים אליה בקלות כל חשבונית שמגיעה במייל.
היא תשמור אותם ותקטלג אותם אוטמטית בפנים לפי תאריך ושם חנות וכו'.
בצורה שבחיפוש קצרצר ימצאו אותם.
כמובן אפשר להוסיף תעודות אחריות וכו'.
ככה, תמיד כשתרצה להחזיר מוצר או להתלונן, יש לך חשבונית זמינה בקלות.
בלי ניירת, ובלי חיפושים.
גם אם קנית רק משהו קטן בחנות.
עתידית אפשר לשדרג את זה, שכל קניה בכרטיס אשראי,
תעביר את החשבונית אוטמטי לשם. ללא מגע יד אדם.
פשוט ענין של תכנות והגדרה.
ברור לי שיום אחד זה יהיה.
רעיון פצצתייייייייידוקא כן.
רעיון מהיום.
לפתח אפליקציה, שסורקים לתוכה את הברקוד של כל חשבונית שמקבלים, וכן מעבירים אליה בקלות כל חשבונית שמגיעה במייל.
היא תשמור אותם ותקטלג אותם אוטמטית בפנים לפי תאריך ושם חנות וכו'.
בצורה שבחיפוש קצרצר ימצאו אותם.
כמובן אפשר להוסיף תעודות אחריות וכו'.
ככה, תמיד כשתרצה להחזיר מוצר או להתלונן, יש לך חשבונית זמינה בקלות.
בלי ניירת, ובלי חיפושים.
גם אם קנית רק משהו קטן בחנות.
עתידית אפשר לשדרג את זה, שכל קניה בכרטיס אשראי,
תעביר את החשבונית אוטמטי לשם. ללא מגע יד אדם.
פשוט ענין של תכנות והגדרה.
ברור לי שיום אחד זה יהיה.
רעיון מצויין
אבל איפה הכסף?
זה לא משרת את בעלי החנויות
ומהלקוח הקטן קשה להוציא כסף.
הקדימו אותך כבריש לי סטרטאפ מדהים,במקום לחשוב על רעיונות,פשוט לפרסם בפרוג,ולהריץ את הרעיון של הצדיק שמכר רעיון בחינם.
יש לי סטרטאפ מדהים,במקום לחשוב על רעיונות,פשוט לפרסם בפרוג,ולהריץ את הרעיון של הצדיק שמכר רעיון בחינם.
אתם רציניים?! רעיון יכול להיות שווה מיליונים! אל תתרמו אותו בחינם,
רק אחרי חוזה מסודר עם החברה.
@ETA , בהנחה שמדובר ביוזמה רצינית, הייתי מציע להעלות פרטים להתקשרות , ולגלות מי החברה וכדומה.
אף אחד לא יחשוף כאן רעיון עם פוטנציאל ברשות הרבים בלי שום הגנה , זה רק יכול לקבור לעצמו את הההצלחה העסקית .
רעיון בהחלט שווה מליונים אם לא יותר, כמה רעיונות עשו אקזיט לעומת כמות המתכנתים שקמים כל בוקר לעשות את המינימום 9 שעות?ולא. רעיון לא שווה מליונים.
הביצוע, שווה.
רעיון בהחלט שווה מליונים אם לא יותר, כמה רעיונות עשו אקזיט לעומת כמות המתכנתים שקמים כל בוקר לעשות את המינימום 9 שעות?
ורוב בעלי חברות ההייטק המובילות לא מבינים בביצוע אבל הם המנוע.
הביצוע יותר קל ממציאת רעיון מבריק.
אני לא מגיעה להרוס משהו, תתפרנסו בכיף ובברכה, רק לא לנצל.
רעיון בכבודו מונח.
רעיון בהחלט שווה מליונים אם לא יותר, כמה רעיונות עשו אקזיט לעומת כמות המתכנתים שקמים כל בוקר לעשות את המינימום 9 שעות?
ורוב בעלי חברות ההייטק המובילות לא מבינים בביצוע אבל הם המנוע.
הביצוע יותר קל ממציאת רעיון מבריק.
אני לא מגיעה להרוס משהו, תתפרנסו בכיף ובברכה, רק לא לנצל.
רעיון בכבודו מונח.
תיצור איתי קשר אם כן?הרעיון בבדיקה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים