עזרה מחפשים שמן קוקוס לקניה באזור המרכז, אבל הסוג הטוב המומלץ לשים על פטריות בציפורניים. מי יודע?

• הוסף לסימניות
הסוג הפשוט נמצא בכל חנות בערך. יש סוג טוב יותר [נו, מי יודע גם מה ההבדל?] שכרגע לא נמצא כבר תקופה ארוכה בB&D . מה שטוב בזה שזה פתרון זול וטוב, חלופה הוגנת לתכשירים נגד פריות במחיר שכל יכול יכול לעמוד בו. אשמח לדעת איפה קונים, ומה בעצם מבקשים.

• הוסף לסימניות
אפ'חד לא שמע ולא יודע?
ברעיון שמעתי שזה עולה 30/40 קופסת זכוכית גדולה - שיכולה להספיק גם חלילה ל20 אצבעות;)
אולי נקרא שמן קוקוס טהור? מלא?
איפה משיגים?

• הוסף לסימניות
על פטריות בציפורניים שמים שמן עץ התה.
לא שמן קוקוס...

• הוסף לסימניות
אני לא שמעתי מיזה, אפשר פירוט? יש לכם ניסיון?
וכן דרכי פעולה.

• הוסף לסימניות
באופן כללי קשה מאד עד בלתי אפשרי להיפטר מפטרת הציפורניים ללא תרופות כימיות של קופת חולים (אלא אם כן משנים תזונה וכו' אבל מהניסיון שלי אנשים לא עומדים בזה).
שמן עץ התה ידוע כמחסל פטריות (מה שלא שמעתי על שמן קוקוס).
מניסיון שלי - שינוי בתזונה (בעיקר להוריד סוכר ושמרים) לשייף את הציפורן בכל לילה לפני השינה ולזלף שמן עץ התה. יש כאלה שמהדרים לשים גם מלח גס על הציפורן אחרי ששמים את השמן - אני לא הצלחתי אף פעם (גם מבחינה טכנית)
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה לשמן קוקוס של "חברת ירושלים לשומשום"
מתאים מבחינת התיאור והמחיר
זכור לי שהיה בצרכניית גור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה