יד 2 > אביזרי תפאורה לצילומי ילדים מחפשת אביזר לצילום ??? כאן המקום!!! (קניה)

• הוסף לסימניות
סליחה על כמויות האשכולים שפתחתי היום פשוט ראיתי שמלא דברים שהייתי צריכה לא היה בנמצא....

אז אני אתחיל....
אני מחפשת עששית לקניה (חוץ ממה שקניתי ממך רותי....)
לא משנה גודל
ולא משנה מחיר (עד 50 שקלים)

• הוסף לסימניות
סליחה על כמויות האשכולים שפתחתי היום פשוט ראיתי שמלא דברים שהייתי צריכה לא היה בנמצא....

אז אני אתחיל....
לא משנה גודל

• הוסף לסימניות

נכון שיש את זה
אבל אין שם מלא דברים
ולפעמים אפשר לשאול אם יש למשהיא למכור
ואז היא חושבת על הרעיון
שאולי לפני זה לא חשבה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

אז אני אתחיל....
לא משנה גודל
יש כבר את האשכול הזה
למה לפתוח עוד אחד???

• הוסף לסימניות
יש כבר את האשכול הזה
למה לפתוח עוד אחד???

כבר הסברתי אם לא שמת לב...
שם זה אשכול שמציע דברים
ופה זה אשכול של מכירת דברים...
או למשל אם אני שואלת איפה אפשר להשיג עשישית
אולי משהיא יודעת היכן ניתן לקנות או משו בסגנון
זה לא אותו דבר!

• הוסף לסימניות
יש לי עששית של איקאה למכירה
בצבע ורוד, מוכרת ב-40 ש"ח
אם מעניין אותך תגידי ואעלה תמונה

• הוסף לסימניות
אשמח שתשלחי תמונה
IMG_4577.JPG

• הוסף לסימניות
מחפשת איפה להשיג צ'לו קטן (לילד בן 5-7) במחיר לא יקר.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה