מחפשת אדריכל/מהנדס/מגיש בקשה

• הוסף לסימניות
הי,

יש לי אופציה תכנונית להוספת חדר - ואני רוצה לממש אותה.

הבנתי שצריך איש מקצוע כדי להגיש בקשה להיתר ולטפל בכל הבירוקרטיה וכו' (עורך בקשה / מגיש בקשה, איך שקוראים לזה...)

אשמח להמלצות על מקצוען אמין ומנוסה בתחום, שישיג לי היתר בניה ביעילות ובמהירות המקסימלית.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא חייב, אבל כדאי מאד.
מניסיון של הגשות בעירית קרית גת, יש להם את הקריצים שלהם, והרבה תקנות שמשתנות כל יום.
לצערי לא מכירה מישהו להמליץ, תנסו אולי בפורום פנימי של קרית גת או משהו

• הוסף לסימניות
לא חייב, אבל כדאי מאד.
מניסיון של הגשות בעירית קרית גת, יש להם את הקריצים שלהם, והרבה תקנות שמשתנות כל יום.

הקלקתי על האתר שלך, חייבת לציין - עבודות מדהימות!
פתאום ראיתי מבנה מוכר... המעון בקרית גת :)
המעון מעוצב בצורה הכי מוצלחת שראיתי אי פעם! החמודים שלי לומדים שם בהנאה מרובה :p
אז מה, עיריית קרית גת כ"כ איומה שאף אחד לא רוצה להתעסק איתם ? :mad::mad::mad:
בקרוב בחירות.... אולי ישתנו דברים.....

• הוסף לסימניות
לא חייב, אבל כדאי מאד.
יש עירייה שאין לה קריצים?:eek:
כל עירייה והבעיות שלה.... :(

• הוסף לסימניות
אני גר בקרית גת
אשמח לבדוק את העניין מול העירייה ולהגיש את ההיתר במידה וניתן.
052-7163225

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה