דרוש מידע מחפשת אולם חתונות בבית שמש / מודיעין עלית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אולם יפה אך לא מדי יקר (סביבות ה-20 30 אלף לאולם ולאוכל)באזור בית שמש או מודיעין עלית. תודה מראש...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהכרמים בבית שמש יש 2 אולמות האולם הקטן עולה 12 והגדול 23 חוץ מהמנות ויש מינימום של 350 מנות
כינור דוד בבית שמש עולה 23 לאולם + 65-120 למנה

• הוסף לסימניות
מה עם אולם גינת המלך? או היכל הנגינה? וכן, מישהו יודע מה המחיר בבריליאנט?

• הוסף לסימניות
מה עם אולם גינת המלך? או היכל הנגינה?
גינת המלך 12,500 לאולם
מנה 55 (לא יודעת אם יש מינימום)
היכל הנגינה נראה לי 1,000 ש"ח פחות
מנה אני חושבת אותו מחיר (זה אותה בעלות)

ברילאנט אני חושבת משהו כמו 100 למנה, מינימום 300 (אולי אני טועה, זה היה לפני כשנתיים ששמעתי, אולי השתנה)
המחיר של האולם מחושבן במנות אוכל

• הוסף לסימניות
בכל מקרה תהיי בקשר מחר עם האולמות
כולם יענו לך באופן מדוייק...
שיהיה במזל טוב

• הוסף לסימניות
כמה מנות אתם צריכים?
לא נשמע הגיוני 20-30 אלף

• הוסף לסימניות
קיבלתי לאחרונה הזמנה לחתונה ב"ויין" - סימטת ויצו, בית שמש
אין לי מושג לגבי הגודל או המחיר, אולי שווה לבדוק. (לפי המשפחות יתכן שזה אולם קצת קטן)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
20,000 ל 300 מנות
זה יוצא באזור 66 למנה
מחיר למנה לא מאוד יקרה... בלי עלות של אולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה