דרוש מידע מחפשת אולם / מסעדה בירושלים לשבע ברכות ברמה!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לרעיון למקום לשבע ברכות ל-60 איש
מקום ברמה עם אוכל טוב ושווה
תודה לעונים!
זה דחוף לי מאוד...

• הוסף לסימניות
עשינו בריקוטה הר החוצבים עם דגים והיה מעולה. אחר מכל השבע ברכותים
אם אתם אוכלים את ההכשר של מחפוד - רודריגז. שמעתי תשבחות. אין לי נסיון.
לאירוע באמת שווה, המסעדה בגג של מלון גני ירושלים, סקייליין.

• הוסף לסימניות
הייתי בשני אירועי שבע ברכות ב'סטארס' ברח' ירמיהו
בשתי הפעמים היו מנות טעימות מאד, בהגשה מקורית ובצלחות יפהפה

• הוסף לסימניות
הייתי בשני אירועי שבע ברכות ב'סטארס' ברח' ירמיהו
היו מנות טעימות מאד, בהגשה מקורית ובצלחות יפהפה.
זה תפוס
מאוד חבל
מחפשת משו בסגנון לזוג מחול שרוצה לעשות שבע ברכות פה בארץ
ממש אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
עשינו בריקוטה הר החוצבים עם דגים והיה מעולה. אחר מכל השבע ברכותים
אם אתם אוכלים את ההכשר של מחפוד - רודריגז. שמעתי תשבחות. אין לי נסיון.
לאירוע באמת שווה, המסעדה בגג של מלון גני ירושלים, סקייליין.
רודריגז הם רובין

• הוסף לסימניות
אנטריקוט בהר חוצבים

• הוסף לסימניות
משהו כבר עשה באייס סטורי ויודע להגיד לנו מחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה