יש מספר?יש בגבעת שאול 5
בנין זופניק,
אולם ממש מתוק 400 ש"ח
.אולם ארועים תכלת מרדכי (האולם הקטן) רח' ירמיהו 66
התקשרתי 80 מקומות 1200 שח יקר לנואולם ארועים תכלת מרדכי (האולם הקטן) רח' ירמיהו 66
היכל מנחם?יש ברחוב ישעיהו בגאולה אולם קטן ממש חמוד, נראה לי בבנין גוטניק/חב"ד או משהו כזה...
הייתי שם, אבל לא יודעת יותר פרטים.
אולי מישהי מכירה ??
כן, אולי משהו כזה.היכל מנחם?
יש ברחוב ישעיהו בגאולה אולם קטן ממש חמוד, נראה לי בבנין גוטניק/חב"ד או משהו כזה...
הייתי שם, אבל לא יודעת יותר פרטים.
אולי מישהי מכירה ??
היכל מנחם?
יש בישעיהו 24 אולם בוטיק של אסטרייכר.. (פעם היה נקרא גוטניק)כן, אולי משהו כזה.
יש בשביל משמאל כניסה אחורית לאולם קטן וחמוד.
זה המספר הנכוןיש בישעיהו 24 אולם בוטיק של אסטרייכר.. (פעם היה נקרא גוטניק)
(2 בניינים מחב"ד נראה לי)
0542021902
הוא אומר שיש להם 90 מקומותזה המספר הנכון
0548500470
זה לא האולם שהתכוונתי.הוא אומר שיש להם 90 מקומות
זה לא קטן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים