דרוש מידע מחפשת אולפן זול! להקליט שיר בת מצווה

• הוסף לסימניות
תודב רבה

• הוסף לסימניות
איפה?
בק"ס יש אולפני אקורד
r05368683 בגימייל.
מומלץ מנסיון אישי.

• הוסף לסימניות
הי, פותחת האשכול בכלל גרה בעפולה...
‫דרוש מידע - מחפשת אולפן זול! להקליט שיר בת מצווה _ פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים - Google ...png

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל פרטים של אולפן
בירושלים

• הוסף לסימניות
רבקי דהאן
מבית שמש
אלופה!
שוה כל שקל.
המספר שלה: 0548526923

• הוסף לסימניות
עשינו שיר באולפן בירושלים
יצא מטורף ובמחיר זול יחסית
0525173489

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולפן בירושלים במחירים נוחים 0526714719

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה זה 48V פנטום כוח
פשוט רכשתי באלי אקספרס מיקרפון ואני מנסה להפעיל אותו ולא עובד ואז אני רואה שנדרש לזה 48V פנטום כוח

סליחה שזה נשאל בשרשור זה פשוט לא הצלחתי לפתוח שרשור חדש

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה זה 48V פנטום כוח
פשוט רכשתי באלי אקספרס מיקרפון ואני מנסה להפעיל אותו ולא עובד ואז אני רואה שנדרש לזה 48V פנטום כוח

סליחה שזה נשאל בשרשור זה פשוט לא הצלחתי לפתוח שרשור חדש
יש לך כרטיס קול?

• הוסף לסימניות
לא יודע מה זה כרטיס קול

יש לי בוקסה קטנה ואליה אני רוצה לחבר את המיקרפון שקניתי אשמח לקבל הדרכה מה לעשות בעניין
(אם צריך לקנות איזה חלק וכו')
כנראה שקנית מקרופון קונדנסר הוא יכול להתחבר רק דרך כרטיס קול והוא מתחבר למחשב ולא לבוקסה...
היית צריך מקורופון דינמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה