מחפשת אולפניסטית עם ראש ענק

• הוסף לסימניות
וניסיון בהפקה.
אשמח להמלצות, וגם להציע את עצמך זה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את חיה ברנד מביתר עילית נראה לי שהיא מתאימה בול. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי

בהנאה.

• הוסף לסימניות
הי בוקר טוב,
ברשותי יש אולפן הקלטות מקצועי ברמת בית שמש.
אך אם את לא גרה קרוב,
יש לי באולפן נשים במגוון קולות לשירה וקריינות.
והכל ישלח מוכן במייל עד לשביעות רצונך.
אשמח לעזור. :)

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
אכנס להודעות האישיות במשך היום בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mixing;1819754:
הי בוקר טוב,
אך אם את לא גרה קרוב,

ממליצה בחום!!
שירות מקצועי, אמין ויסודי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mixing;1819754:
הי בוקר טוב,
אך אם את לא גרה קרוב,
ממליצה ממש ממש!!!!!!!
הפקתי אצלה כמה פרויקטים גדולים
ואין על המקצועיות, השירות, החיוך, הכל!!!!
היה מושלם מכל בחינה.

• הוסף לסימניות
אני ישלח לך באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1819572:
אני מכירה את חיה ברנד מביתר עילית נראה לי שהיא מתאימה בול. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ממליצה גם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה