דרוש מידע ריהוט - אשמח המלצות מנסיון בלבד!

• הוסף לסימניות
מחפשת כיסאות לסלון סגנון זמש - שיהיה פרקטי ולא יקר מידי,
אשמח להמלצות גם על שולחן עם פורמייקה דמוי שיש.
ספריה לסלון, האם מומלץ לקחת נגר? או שיש לכם המלצה על חברות ריהוט כמו ת.ב.י
ראש מיטה - מה סדר גודל של ראש מיטה עם חיפוי בגובה 1.5 מטר? ואיפה מומלץ לרכוש?
מיטת הייריזר מרופדת - האם מומלץ לחדר ילדים? או שעדיף מעץ? וגם אשמח להמלצות אם יש לכם מידע.

תודה מראש על כל תגובה!

• הוסף לסימניות
לשאלתך, אתייחס רק למרכיבים שיש לי איתם היכרות אישית קודמת:
לגבי ספריה לסלון, לטעמי כדאי לבדוק קודם עם נגר שיכול לבוא לבדוק ולמדוד את החלל ולהציע בנייה של דגם מותאם בדיוק לצרכים שלך הן מבחינת גודל, כמות מדפים, עיצוב וכו'. לכן הייתי בוחן קודם את האופציה הזאת.

לגבי מיטה לחדר ילדים, אני חושב שגם אחרים יענו לך כך שעדיף מיטות מעץ - יותר עמיד לאורך זמן :)
לגבי המלצות, אנחנו שנים בבית עם המיטות של "סגל" והם ידועים באיכות ובדגמים המעוצבים והיפים שלהם וגם המחירים יחסית סבירים מאוד, אני רואה שיש להם באתר עכשיו את רוב הדגמים במחירים מיוחדים של סייל, אז בשורה התחתונה סגל זה בהחלט ההמלצה שלי למיטת ילדים, מוזמן לבדוק את הדגמים הקיימים באתר שלהם:
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לשאלתך, אתייחס רק למרכיבים שיש לי איתם היכרות אישית קודמת:
לגבי ספריה לסלון, לטעמי כדאי לבדוק קודם עם נגר שיכול לבוא לבדוק ולמדוד את החלל ולהציע בנייה של דגם מותאם בדיוק לצרכים שלך הן מבחינת גודל, כמות מדפים, עיצוב וכו'. לכן הייתי בוחן קודם את האופציה הזאת.

לגבי מיטה לחדר ילדים, אני חושב שגם אחרים יענו לך כך שעדיף מיטות מעץ - יותר עמיד לאורך זמן :)
לגבי המלצות, אנחנו שנים בבית עם המיטות של "סגל" והם ידועים באיכות ובדגמים המעוצבים והיפים שלהם וגם המחירים יחסית סבירים מאוד, אני רואה שיש להם באתר עכשיו את רוב הדגמים במחירים מיוחדים של סייל, אז בשורה התחתונה סגל זה בהחלט ההמלצה שלי למיטת ילדים, מוזמן לבדוק את הדגמים הקיימים באתר שלהם:
בהצלחה!
מיטה מעץ לחדר ילדים אולי איכותית
אבל תלוי בהרגלים של כל בית
מכירה כאלו שהמיטה התנפחה עם השנים ופשוט התפוררה בגלל שטיפה עם הרבה מים
במצב כזה אפשר לבדוק אפשרות בחנות למיטה מעץ על רגליים נמוכות

• הוסף לסימניות
מסכים עם הדברים בעקרון, כן זה בהחלט יכול להשתנות באופי החיים וההרגלים בכל בית חח לכן דיברתי וציינתי מראש שמדובר כמובן מהניסיון שלי, כאשר תמיד צריך לבדוק את איכות העץ, הדגמים והמותג וכן רגליים נמוכות בהחלט כדאי.

• הוסף לסימניות
הבנתי שמבחינת נוחות לילדים בשימוש שוטף עדיף בהרבה עץ מאשר הייריזר ממתכת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה